Подробности за концерта на MADBALL в София

13 ное 2008, 01:15 ч. 356 / 6 1
пред./следв.
"Re-Act" разпространиха повече подробности за предстоящия, втори концерт на нюйоркските хардкор легенди MADBALL в София. Ето и какво гласи съобщението (по-долу виждате и плаката за събитието):

   Имаме честта да представим, кралете на нюйоркския хардкор – MADBALL на живо в София на 23 ноември (неделя). Мястото на концерта е вече добре познатия столичен клуб "Блу Бокс" (бул. "Мария Луиза" 106), а като съпорт от бълграска страна ще се изявят групите B.F.D.M., DELATE, както и специалните гости от Гърция DIE WITHOUT. Пет години след легендарния първи концерт на MADBALL в България, когато той беше напълно разпродаден и прекалено много желаещи останаха на вън поради огромния интерес, дългоочакваният момент настъпи – кралете идват отново при нас! Концертът в София е предпоследната дата от източноевропейската обикола на нюйоркската четворка в подкрепа на последния им албум "Infiltrate The System" - турне преминаващо под надслова "Infiltrate Eastern Europe Tour 2008". Ще имаме и шанса да видим MADBALL с новия им барабанист, легендата Mackie Jayson, свирил в групи като HAZEN STREET, BAD BRAINS, FUN LOVIN’ CRIMINALS и разбира се CRO-MAGS.
   Билети могат да бъдат закупени в мрежата на www.ticketstream.bg / www.eventim.bg на цена от 25 лв. предварително и 30 лв. в деня на концерта.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sodom 13.11.2008 08:45:36 отговори + 0 0
Приятно концертче се задава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".