Подробности за "Magic - A Tribute to Ronnie James Dio" на MANOWAR

16 юни 2010, 07:22 ч. 758 / 10 9
пред./следв.
Станаха ясни всички песни, които ще включва първата част на инициирания от MANOWAR диск "Magic - A Tribute to Ronnie James Dio". Както ви съобщихме съвсем скоро - продажбата на албума ще стартира ексклузивно по време на фестивала "Sonisphere" и по-специално - на изданията му в България (23 юни), Румъния и Турция. Обложката на трибюта ще бъде дело на Ken Kelly и ще представлява преработка на класическия артуърк на "Rising" на RAINBOW. Ето песните, които ще включва диска със съответните изпълнители:
01. MANOWAR - Heaven And Hell
02. HOLYHELL - Holy Diver (Live In Norway)
03. METALFORCE - The Last In Line
04. MAGIC CIRCLE ALL STAR BAND - Long Live Rock'n Roll
05. AWAKEN - I Speed At Night
06. CROSSWIND - A Light In The Black
07. DEAN CASCIONE - Never More
08. FEINSTEIN - Far Beyond
09. HARLET - Straight Through The Heart
10. JACK STARR'S BURNING STARR - Catch The Rainbow

още за:

Manowar


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


soregashi 17.06.2010 12:34:28 отговори + 0 0
Не харесвам Manowar, но въпреки това евалата за компилацията. Дори група като тази има правото да покаже почит по някакъв начин, а какъв по-добър начин от песен за едни музиканти? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КаракуМ 17.06.2010 01:14:18 отговори + 0 0
Е точно Менъуор ,които си правят поръчкови харлита и ги подаряват насам и натам едва ли са закъсали с парите ,че да тръгнат от финансова гледна точка да правят кавър... даже съм на 90% сигурен ,че ще дадат парите от продажбата на тези дискове за някоя от дейностите на Дио - я глад в Африка ,я борба с рак .

Barbarian Brothers , тоя линк е уникален
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Barbarian Brothers 16.06.2010 17:42:42 отговори + 0 0
http://www.youtube.com/watch?v=KM4JwtEEHG0
И друг път са правили кавъри на Black Sabbath и не само на тях.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Barbarian Brothers 16.06.2010 13:04:17 отговори + 0 0
http://www.vbox7.com/play:81fa5362
Както виждате от клипа Manowar винаги са почитали Дио, така че престанете с тъпите си коментари. Hail and Kill !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 16.06.2010 12:00:30 отговори + 0 0
Повечето групи нищо не ми говорят, бтв, а от тези, които ми говорят... Харесва ми как Holyhell правят "Holy Diver", но гласът на Мария Брион успя да вбеси доста хора. Все пак тяхната версия ми харесва много. Ерик Адамс със сигурност ще се справи с "Heaven and Hell" - кой каквото ще да си говори, но човекът е певец на ОГРОМНО ниво и с опит в доста разнообразни жанрове. Не случайно пее и на Бродуей. Metalforce, обаче, не ми харесват. Вокалът им имитира Ерик Адамс твърде грозно, но без да притежава нито тембъра, нито диапазона, нито техниката му на пеене. Може и да се справят, де, обаче точно от тях не очаквам нищо. Вокалът на Burning Starr е способен да взима направо болезнено високи тонове и вероятно поради тази причина са му дали точно тази песен. Въпросът е, че въпреки това, гласът му не е дълбок като на Дио и леко се съмнявам да я докара както трябва. Останалите не ги знам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Stenly 16.06.2010 11:27:01 отговори + 0 0
хайде пак започва купонът - според мен MANOWAR са пълни позьори и некадърници ... по добре да не закачат DIO Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ScarDust 16.06.2010 09:50:04 отговори + 0 0
Браво на Кралете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но Красив 16.06.2010 09:35:46 отговори + 0 0
А групите дето започват кариерата си с кавър албуми или пък създават такива след като са се издигнали какво правят :? отново казвам че не веднъж са споменавали че точно да ДИО биха правили кавъри Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.06.2010 09:16:13 отговори + 0 0
************ MANOWAR - ДА НЕ ОСТАНАТ НАЗАД И ДА ИЗКАРАТ НЯКОЙ ЦЕНТ НА ГЪРБА НА ВЕЛИКИЯ DIO !! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".