Подробности за новия албум на Axel Rudi Pell "Risen Symbol"

2 мар 2024, 09:46 ч. 1474 / 35 1
пред./следв.

   Германският китарен герой Axel Rudi Pell ще издаде 22-рия си (!!!) студиен албум "Risen Symbol" на 14 юни чрез "Steamhammer"/"SPV". На 3 април и 22 май ще се появят и първите сингли от творбата.

   Материалът е записан отново с именития американски вокалист Johnny Gioeli, добре познат на българската публика. По-долу ще намерите списъка с песни и обложката на предстоящата творба. Както знаете, Axel Rudi Pell е един участниците на тазгодишното издание на фестивала "Midalidare - Rock in the Wine Valley" (поръчай билет онлайн). Траклистът на "Risen Symbol" е както следва:

01. The Resurrection (Intro)
02. Forever Strong
03. Guardian Angel
04. Immigrant Song
05. Darkest Hour
06. Ankhaia
07. Hell's On Fire
08. Crying In Pain
09. Right On Track
10. Taken By Storm

 

axel rudi pell 2024 - risen symbol

axel rudi pell

още за:

Axel Rudi Pell


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


funeral frog 2.03.2024 11:36:32 отговори + 0 2
Има още хляб да изяде, докато догони Senmuth, но все пак - браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".