Подробности за новия албум на DARK TRANQUILLITY

31 яну 2007, 22:33 ч. 69 / 1 1
пред./следв.
DARK TRANQUILLITY ще издадат новия си албум "Fiction" през април тази година. Творбата е миксирана от Tue Madsen (HIMSA, THE HAUNTED и др.), а обложката отново ще бъде дело на китариста на групата Niklas Sundin. DARK TRANQUILLITY ще промотират предстоящия диск с дълго турне, започващо в САЩ в края на март, заедно с THE HAUNTED и INTO ETERNITY, преминаващо с участия на летните фестивали и продължаващо и през есента. Ето и списъкът на песните от "Fiction":
01. Nothing to No One
02. The Lesser Faith
03. Terminus (Where Death Is Most Alive)
04. Blind at Heart
05. Icipher
06. Inside the Particle Storm
07. Empty Me
08. Misery's Crown
09. Focus Shift
10. The Mundane and the Magic
11. A Closer End (бонус трак за Япония)
12. Winter Triangle (instrumental) (бонус трак за Австралия)
   Изданието в ограничен тираж ще съдържа бонус DVD с пет концертни изпълнения и други материали. Ето и известните на този етап дати на издаване: Северна Америка - 17 април; Швеция - 18 април; Германия, Австрия, Швейцария, Бенелюкс, Италия - 20 април; Великобритания, Франция, Испания, Дания, Норвегия, останалата част от Европа - 23 април; Финландия и Унгария - 25 април.

още за:

Dark Tranquillity


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 1.02.2007 00:28:11 отговори + 0 0
Договорът за това обединение изтича 2010 г. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".