Подробности за новия албум на FIREWIND

28 апр 2006, 09:41 ч. 72 / 3 1
пред./следв.
"Century Media Records" определиха 24 юли за дата на издаване в Европа на новия албум на FIREWIND, озаглавен "Allegiance". Първият сингъл от него - "Falling to Pieces" ще се появи на 19 юни в Гърция. Бандата току-що е приключила и заснемането на видеоклип към песента "Falling to Pieces" с режисьора Patric Ullaeus (LACUNA COIL, WITHIN TEMPTATION, IN FLAMES, DIMMU BORGIR).
   "Allegiance" ще бъде първото издание на FIREWIND с новите членове Apollo Papathanasio (вокали; екс-MAJESTIC, TIME REQUIEM) и Mark Cross (ударни; екс-HELLOWEEN, METALIUM).
   Ето и списъкът на песните:
01. Allegiance
02. Insanity
03. Falling to Pieces
04. Ready to Strike
05. Breaking the Silence [feat. Tara]
06. Deliverance
07. Till the End of Time
08. Dreamchaser
09. Before the Storm
10. The Essence
11. Where Do We Go From Here?

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 28.04.2006 10:56:47 отговори + 0 0
егати! на цели 3 песни им съвпадат заглавията с песни на Куийнсрич! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".