Подробности за новия албум на HALLOWS EVE

5 апр 2008, 18:45 ч. 164 / 3 1
пред./следв.
Възродените трашметъли от Атланта HALLOWS EVE определиха "The Never-Ending Sleep" за заглавие на новия си албум, който се очаква да излезе през юли. Дискът, записан от оригиналните членове на бандата Stacy Andersen (вокали) и Tommy Stewart (бас), заедно с Doyle Bright (китара), Jim Gorman (ударни) и Chris Abbamonte (китара), ще бъде продуциран от Doyle Bright (RIGOR MORTIS). Ето и списъкът на песните от предстоящата творба, която по думите на Stewart, ще бъде комбинация от албумите "Tales of Terror" (1985) и "Death and Insanity" (1986):
01. Night Of The Never-Ending Sleep
02. Dominion Resurrected
03. Army Of One
04. Dance Of The Dead
05. 72 Virgins
06. Bed Of Nails
07. Interface
08. Doors Of Misery
09. Through Dark And Dawn
10. The Sun Must Die

още за:

Hallows Eve


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sodom 5.04.2008 19:03:02 отговори + 0 0
страхотна банда. първите 3 албума са супер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".