Подробности за новия албум на JETHRO TULL "RokFlote", вижте видеото "Ginnungagap"

20 яну 2023, 14:19 ч. 636 / 12 0
пред./следв.

   Британските рок легенди JETHRO TULL ще издадат 23-ия си студиен албум, озаглавен "RokFlote", на 21 април чрез "Inside Out Music".

   Наследникът на миналогодишния "The Zealot Gene" разглежда образите на някои от боговете в Скандинавската митология, както и "рок флейтата" (символизирано в името на творбата), която е легендарна емблема на фронтмена на групата Ian Anderson.

   Албумът ще се предлага в най-различни формати, вкл. блурей с Dolby Atmos, 5.1 съраунд звук и дигитално. С подробностите за изданието групата пуска и първия сингъл "Ginnungagap". По-долу може да гледате онлайн анимационния видеоклип към песента, създаден от румънския "видео маестро" Costin Chioreanu. Траклист:

01. Voluspo
02. Ginnungagap
03. Allfather
04. The Feathered Consort
05. Hammer On Hammer
06. Wolf Unchained
07. The Perfect One
08. Trickster (And The Mistletoe)
09. Cornucopia
10. The Navigators
11. Guardian's Watch
12. Ithavoll

 

jethro tull 2023 - rokflote

още за:

Jethro Tull


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".