Подробности за новия албум на RAGE "Resurrection Day"

3 юли 2021, 09:19 ч. 854 / 8 2
пред./следв.

   Германската хеви/пауър/симфоник метъл група RAGE ще издаде нови си студиен албум, озаглавен "Resurrection Day", на 17 септември чрез "SPV"/"Steamhammer" на CD в диджипак формат, на винил и като даунлоуд.

   Дискът ще бъде първи с китаристите Jean Bormann и Stefan Weber, които се присъединиха към състава на бандата през миналата година. По-долу ще намерите списъка с песни и обложката: 

01. Memento Vitae (Overture)
02. Resurrection Day
03. Virginity
04. A New Land
05. Arrogance And Ignorance
06. Man In Chains
07. The Age Of Reason
08. Monetary Gods
09. Mind Control
10. Traveling Through Time
11. Black Room
12. Extinction Overkill

 

още за:

Rage


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


popfolk_headbanger 3.07.2021 19:47:36 отговори + 5 1
Ето пример за малшанс - група, която на практика няма слаб албум, не е достатъчно известна. Два пъти сък ги гледал на живо, и два бяха - топ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз.. 3.07.2021 21:58:04 + 3 2
мобе и д си прав,но и са доста еднообразни албуми Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".