Подробности за новия албум на ROLLING STONES, вижте видео към сингъла "Angry"

7 сеп 2023, 07:16 ч. 1353 / 3 2
пред./следв.

   Британските рок легенди THE ROLLING STONES разкриха подробностите за първия си изцяло нов албум "Hackney Diamonds" на специална онлайн пресконференция с американския журналист Jimmy Fallon вчера, 6 септември.

   Творбата ще излезе на 20 октомври и ще съдържа 12 композиции. Това ще е първи студиен албум на групата с авторски материал от 18 години насам и първи след смъртта на барабаниста Charlie Watts, който си отиде през 2021-ва. Негови записи ще могат да бъдат чути в две от песните. Продуцент е Andrew Watt (Post Malone, Iggy Pop, Elton John), който досега не е работил с бандата.

   По-долу ще намерите обложката и официалния видеоклип към първия сингъл - "Angry". Режисьор е Francois Rousselet (Nike, Diesel, Pharrell Williams), работил и преди с ROLLING STONES. В главната роля е актрисата Сидни Суини. Артуъркът е дело на дигиталната дизайнерка Paulina Almira. Траклист:

01. Angry
02. Get Close
03. Depending on You
04. Bite My Head Off
05. Whole Wide World
06. Dreamy Skies
07. Mess It Up
08. Live by the Sword (With Charlie Watts)
09. Driving Me Too Hard
10. Tell Me Straight (Keith Richards on lead vocals)
11. Sweet Sound of Heaven (Feat. Lady Gaga)
12. Rolling Stone Blues

 

rolling stones 2023 - hackney diamonds

rolling stones trio 2023

още за:

The Rolling Stones


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


КОМИСАР ТРАШЪР 7.09.2023 13:43:52 отговори + 3 0
Добро е парчето, точно това се надявах да чуя. Мерцедеса и мацката къртят също. Мацката дали е внучка на Мик Джагър?. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хммм 7.09.2023 08:09:05 отговори + 4 5
Имам чувството, че за следващия албум ще са двама. После ще остане само един, но ще продължи да изнася някак си концерти и да издава албуми...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".