Подробности за новия албум на ZZ TOP

28 юли 2011, 16:40 ч. 251 / 3 1
пред./следв.
Блус ветераните от Тексас са готови със записите на новия си, все още неозаглавен албум, който ще излезе на пазара тази есен. В момента тече работа по миксирането му. В интервю за списание "Mojo" китаристът Billy Gibbons е казал: "Звучи като албума "Tres Hombres" с някои елементи от периода на "Eliminator". Има по нещо от всичко, от класически блус до малко по-завъртяни неща."
   Сред заглавията на записаните песни са "Flyin’ High", "More Slower Blues", "Chartreuse" и "Have A Little Mercy". Първоначална версия на "Flyin’ High", за която не е потвърдено, че ще бъде включена в албума, е била пусната в руския космически кораб "Союз" на път за международната орбитална станция. Можете да я чуете по-долу. "Решихме, че това е идеалната песен, която да пратим на астронавтите", казва Billy Gibbons, като добавя: "Не всички песни ще са радиофонични като "Flyin’ High". Например "More Slower Blues" е просто един акорд, който се повтаря до безкрай."
   Предишният студиен албум на ZZ TOP, "Mescalero", беше издаден през 2003 г., а през октомври 2009 г. за първи път гледахме на живо в България легендите на блуса (репортаж, снимки).
ZZ Top

още за:

Zz Top


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Veron 28.07.2011 20:13:15 отговори + 0 0
Дано да дойдат пак !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".