Подробности за новия студиен албум на MEGADETH

28 май 2009, 16:15 ч. 252 / 3 6
пред./следв.
Dave Mustaine разкри някои подробности за следващия, 12-и по ред студиен албум на MEGADETH. Все още неозаглавеният наследник на "United Abominations" (2007), чиито записи приключиха наскоро в собственото калифорнийско студио на квартета, "Vic's Garage", под надзора на британския продуцент Andy Sneap, ще съдържа 12 песни, чието смесване и мастеринг предстоят в най-близко бъдеще.
   Паралелно с това, фронтменът ще се посвети и на даването на интервюта във връзка с предстоящата премиера на диска, но отсега предупреждава изрично: "Искам да ви уверя, че интервютата могат да бъдат изключително кратки. Ако някой ми зададе враждебен въпрос или изръси нещо от рода на: "Казаха ми еди-какво-си..." или "А бе, знаеш ли какъв слух се носи?", веднага слагам край на разговора. Не ми пука."
   Във въпросните словесни дуели на медиите с мистър Mustaine със сигурност ще стане дума и за предстоящото канадско мини-турне в края на юни под надслов "Candian Carnage", което ще събере на една сцена MEGADETH със SLAYER, MACHINE HEAD и SUICIDE SILENCE. Точните места и дати на уникалната обиколка можете да видите на плаката по-долу:

Candian Carnage

още за:

MegadethSlayer


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


bateharo 29.05.2009 11:27:36 отговори + 0 0
Очаквам албумът да е размазващ!
Минитурнето в Канада е супер-жалко,че нема как да отида тогава там
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blasphemer 29.05.2009 06:23:45 отговори + 0 0
MEGADETH! ето го вторият най-очакван албум от мен за тази година(на 1-во място са Morbid Angel)...
въобще няма кво да коментирам повече и да ръся простотии; групите, които свирят със страст и мощ, си проличават!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авитохол 28.05.2009 17:16:25 отговори + 0 0
Днес изслушах съвсем новия албум на Марти Фридман "Tokyo Jukebox", който е изцяло инструментален. Сетих се и за миналогодишното творение на Фридман, както и за МегаДейва от преди две години. ... Хора, съберете се отново заедно!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

димо имортъла 28.05.2009 17:08:21 отговори + 0 0
хаха слейър наблягали на антихристиЯнските(научете си езика бе деца) "мотиви"(?) и текстове...самия том арая признава, че всичко е поза, нали трябва да продават албуми, фланелки и тоалетна хартия ебаси. Но им прави чест на слейър, че не се правят на някакви каквито не са, а си признават, че са позьори и всичко е за пари. долу дпс! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 28.05.2009 17:01:57 отговори + 0 0
Те със Слейър са стари дружки от деца. А и Том Арая и компания наблягат повече на военната тематика) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


darky 28.05.2009 16:34:38 отговори + 0 0
странното е , че Дейв в едно от интервютата си заяви , че дори не сиври на една сцена с банди , които имат антихристиански мотиви и текстове, а ето ги сега с Slayer .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".