Подробности за новото DVD на ALL THAT REMAINS

21 авг 2007, 20:43 ч. 69 / 2 6
пред./следв.
Метълите от Масачузец ALL THAT REMAINS ще издадат новото си DVD, озаглaвено "Live" на 16 октомври чрез "Prosthetic". Миксът е дело на Jason Suecof (CHIMAIRA, TRIVIUM, BURY YOUR DEAD, DEVILDRIVER) и е направен в "Audiohammer Studios". Видеото е заснето от концерти на бандата във Филаделфия и Балтимор тази година и включва много бонус-материали като бекстейдж кадри, интервюта, множество снимки. По-долу виждате и обложката на изданието, автор на която е басистът на KILLSWITCH ENGAGE Mike D'Antonio.

още за:

All That Remains


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


пак съм аз 11.09.2007 14:12:44 отговори + 0 0
най-лудата банда!!! няма лоша песен и няма ден без да ги слушам!!! двд-то ще го имам независимо дали чрез даунлоуд или др начин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slipaway 22.08.2007 17:22:41 отговори + 0 0
Дам All That Remains са велики И като цяло и трите албума са много добри, вероятно и ДВД-то ще е такова :] Само едно не ми харесва - обложката. Просто не ме кефи. Респект към Mike D'Antonio, ама по-добре да си свири на баса в Killswitch Engage, тва поне го бива наистина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 22.08.2007 14:22:33 отговори + 0 0
абе пич какъв ти е проблема,казах че последният албум ме кефи,защото наистина е як,а това за двд-то го казвам,че кой знае колко пари ще струва,което значи,че знаеш ли кога ще го купя,пък ако твоя живот е такъв недей,да го слагаш на другите,пък ако знаеш поне малко как звучи музиката на боркнагар,въобще нямаше да говориш такива работи,сега всеки си има странни хигиенни навици,ти си боядисваш зъбите с черна боя за обувки,а си ги мия всяка сутрин,а според мен твоя коментар си беше доста зле,така по-полека Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Д-р Тарибо 22.08.2007 14:05:25 отговори + 0 0
Да беше време вече и за DVD.в пространството на My spase имаше едно прекрасно видео на едно от парчетата в албума им а именно как се прави клипа.В това видео участваха много продуценти,декорите бяха бая в солидно количество и разбира се присъствието на хиликоптер в снимането естествено не отсъстваше,въобще работата по клипа си е доста на професионално ниво....Холивуд....някой може би ще си каже,та нали са си американци мамка му! Е все пак продължавам да отсичам як метъл с този албум от уредбата ми! А колкото до borknagar това негово писание,което по ирония на съдбата се нарича коментар е толкова безмислено и тъпо,колкото е тъп живота на повечето скапани блекари.Да си ходи в гората,да води малки момиченца за ръка с брадва в друга,да си боядисва зъбите с черна боя за обувки и да си трае. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 22.08.2007 10:44:55 отговори + 0 0
последният им албум,наистина беше много добър,дано и двд-то да е такова(не че ще си го купя,ама......) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


make your own bones 21.08.2007 22:46:13 отговори + 0 0
Убийствена банда, сигурно и ДВДто ще е лудница Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".