Подробности за предстоящия нов албум на SUSPERIA

7 дек 2017, 17:49 ч. 449 / 6 1
пред./следв.

   Норвежката блек/траш метъл група SUSPERIA определи "The Lyricist" за заглавие на дългоочаквания си нов студиен албум, първи от 2009 г. насам. Дискът ще излезе на пазара на 16 март 2018-а чрез новия лейбъл на бандата "Agonia Records" и ще е първи с новия вокалист Bernt Fjellestad (a.k.a. Dagon).

   Записите за творбата са направени през 2015 и 2016 г. в различни студиа в Норвегия. Миксирането и мастерирането е поверено на Marius Strand. Обложката, която може да видите по-долу, е създадена от Vincent Fouquet. В настоящия състав на SUSPERIA са: Dagon - вокали, Tjodalv - ударни, Memnock - бас, Cyrus - китара и Elvorn - китара. Ето списъка с песни и трейлър на "The Lyricist":

01. I Entered
02. Heretic
03. The Lyricist
04. My Darkest Moment
05. Day I Died
06. Void
07. Feed The Fire
08. Whore Of Man
09. Come Alive

 

 

още за:

Susperia


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 8.12.2017 08:15:04 отговори + 1 0
Изчакахме си чакането с този албум. Хайде успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".