Подробности за предстоящия соло албум на Edu Falaschi

10 мар 2016, 18:35 ч. 522 / 5 0
пред./следв.

   Както ви съобщихме, бразилският вокалист и композитор Edu Falaschi (ALMAH, екс-ANGRA) ще отбележи 25-годишнината си на сцената с няколко специални издания и концертни изяви. Един от предстоящите дискове е сборен акустичен албум, наречен "Moonlight", който ще включва преработки на най-значимите песни в кариерата му за глас, пиано, асустична китара и оркестър. Той ще излезе на 20 май. През януари бе пуснат видеоклип към песента "Nova Era". По-долу е пълният траклист. В записите участват следните именити бразилски музиканти: Tiago Mineiro (пиано), Adriano Machado (струнни аранжименти) и двама специални гости - Joao Frederico Sciotti (флейта и саксофон) и Sandami (перкусии).

01. Nova Era
02. Bleeding Heart
03. Warm Wind
04. Arising Thunder
05. Rebirth
06. Breathe
07. The Traveller
08. Angels And Demons
09. Spread Your Fire
10. Wishing Well
11. Wings Of Revolution

edu-falasi-2015-moonlight

още за:

Edu Falaschi


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".