Подробности за предстоящия соло албум на Tony Martin

1 сеп 2020, 22:45 ч. 698 / 8 0
пред./следв.

   Бившият вокалист на BLACK SABBATH Tony Martin ще издаде дългоочаквания си нов самостоятелен албум, озаглавен "Thorns", в следващите няколко месеца.

   Предстои да бъде уточнена единствено датата за премиерата на творбата. По-долу ще намерите списъка с песни и обложката. Сред гост-музикантите, участвали в записите, са Scott McClellan (който е и съавтор на композициите в диска), Danny "Dante" Needham (VENOM), Magnus Rosen (HAMMERFALL), Greg Smith (Alice Cooper, RAINBOW, BLUE OYSTER CULT) и най-малкия син на Martin - Joe. Траклист:

01. As The World Burns
02. Black Widow Angel
03. Book Of Shadows
04. Crying Wolf
05. Damned By You
06. No Shame At All
07. No Where To Fly
08. Passion Killer
09. Run Like The Devil
10. This Is Your Damnation
11. Thorns

 

още за:

Tony Martin


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".