Подробности за проекта на Timo Tolkki REVOLUTION RENAISSANCE

3 апр 2008, 23:13 ч. 169 / 4 3
пред./следв.
Ето и малко повече подробности за предстоящия дебют на REVOLUTION RENAISSANCE - новия проект на Timo Tolkki, на който той ще се посвети след разпускането на STRATOVARIUS (прочети).
   Албумът ще излезе на 6 юни чрез "Frontiers Records" и ще се казва "New Era". Съгласно официалната информация, дискът се явява "еталон за мелодичния пауър метъл", запращащ всеки, който го слуша, във времената на "Visions". Също така, "New Era" не е точно онзи материал, който бе подготвян за новия албум на STRATOVARIUS. "Timo е позвънил на няколко свои приятели, като вокалите са записани от легендарния Michael Kiske и не по-малко известния Tobias Sammet (EDGUY, AVANTASIA). Китарните партии на Timo и мелодичните пауър метъл химни го направиха не само един от пионерите на стила, но и един то тези, които определят този стил. REVOLUTION RENAISSANCE е свидетелство на прераждането, на новата епоха в кариерата на Timo Tolkki и неговата музика!"
   Освен Timo, Tobias и Michael в албума "New Era" участват още Pasi Rantanen (вокал; THUNDERSTONE), Mirka Rantanen (ударни; THUNDERSTONE) и Pasi Heikkila (бас, 45 DEGREE WOMAN).
   Името на групата е предложено от "Frontiers" и идва от заглавието на песен, която ще влезе в "New Era". На въпроса дали на концерти Tolkki ще изпълнява песни на STRATOVARIUS с REVOLUTION RENAISSANCE, китаристът отговаря: "Вие как мислите? Разбира се! Аз съм автор и аз решавам кога и къде ще изпълнявам песните си!"


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Amorphine 11.04.2008 15:48:28 отговори + 0 0
Има семпли вече... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 4.04.2008 12:28:56 отговори + 0 0
Искам да го чуя това Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 4.04.2008 12:27:18 отговори + 0 0
"...Аз съм автор и аз решавам кога и къде ще изпълнявам песните си!" lol Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".