Подробности за самостоятелния албум на Billy Morrison

10 апр 2008, 23:44 ч. 127 / 2 0
пред./следв.
През 1998 г. Billy Morrison (THE CULT, CIRCUS DIABLO, CAMP FREDDY) бе начело на британската банда STIMULATOR с китариста Terry Warville и барабаниста Jason Bowld (PITCHSHIFTER). Групата подписва договор с "Geffen Records" и записва дебютен албум, но той не вижда бял свят, заради сливането на "Geffen" със "Seagrams".

   Десет години по-късно Billy решава да издаде творбата като свой соло албум чрез собствения си лейбъл "King Mob Music". Материалът не е обработван повторо, а дискът ще съдържа следните песни:
01. Modern Primitives
02. L.I.V.
03. Red Shift
04. Cold
05. 4MoreWays
06. Rush
07. Swandive
08. You Know Me
09. Nailed
10. Driving Me Mad
11. Silencer
12. Stories For Boys
13. When I Close My Eyes
14. Hard To Swallow

още за:

Billy Morrison


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".