Подробности за следващия сингъл на NIGHTWISH

24 мар 2008, 15:34 ч. 275 / 6 8
пред./следв.
NIGHTWISH ще издадат новия, трети поред сингъл от последния си албум "Dark Passion Play" на 21 май. Предстоящият диск ще бъде озаглавен "The Islander", ето съдържанието и обложката му:
01. The Islander
02. Escapist (instrumental version)
03. Meadows Of Heaven (orchestral version)

Videos:
01. The Islander
02. Bye Bye Beautiful

още за:

Nightwish


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 25.03.2008 14:46:50 отговори + 0 0
Напълно съм съгласна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Verlinel 25.03.2008 11:03:40 отговори + 0 0
Слушайки Nightwish се зачетох в новините и коментарите по-долу тук и реших, че трябва да поздравя Metalism за добрия коментар и особено за частта с "нямам пари" и пиенето/пушенето. Ако си фен, ще предпочетеш да си купиш диск или билет за концерт вместо цигари и пиячка - познавам доста хора, които го правят дори заплатата им да е нищожна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.03.2008 10:37:31 отговори + 0 0
Вие си мислите, че всичко е пари, не групата решава колко сингъла да има, на всички е известно, че в този бизнес много главня роля играят мениджърите, както по долу някои спомена, а не мисля, че Найтуиш са закъсали за пари, групата е страхотна, всичко се продава и много ясно,че компанията ще иска да издава много сингли, но няма лошо.Който иска да купува, който не иска много му здраве. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metalism 25.03.2008 02:00:04 отговори + 0 0
Пичове и пички или незнам там какво сте - дето казвате,че искали да вземат малко повече $ и някой лев - веджън бяха питали Ковърдейл "Защо, по дяволите, вие рок музикантите ходите все с манекенки и филмови-звезди?"

Ковърдейл отговори: "Защото можем!"

Та, дълбоко се съмнявам, че ако и на вас ви изпадне възможност да вземете някой лев отгоре, ще се откажете. Ама дали можете? Ами хората го могат и се възползват от всяка възможност, евала на мениджърите им.

Айде сега ми кажете какво работите вие, за да се издържате, при цялото ми уважение и идеята, че срамна работа няма, та ми кажете, дали не бихте ли се радвали повече, ако изкарвате парите си от издаване на албуми и сингли, вместо да работите за някой щибан турчин, мангал или всеки един анти-метъл кретен, който в момента ръководи държавата ни и в 90% от случаите се явява шеф на всеки един от нас?

Аз бих си купил новия сингъл на Nightwish, но няма да го направя, 'щото когато шефа ми ми каже да си връзвам косата, за да не му плаша клиентите, ми кипва лайното и осъзнавам колко анти-метълско е всичко.

Така, отплеснах се, ама като не ви се дават пари, не ги давайте. Омръзна ми от фразата "нямам пари" - това не отразява истината а нагласата на повечето от нас. Пиене и пушене, другото ще го изтеглим от нета.

Да сме живи и здрави, Другари и Другарки, за всичко останало има Виза, Мастър-кард и Юро-кард!!! Ха да ви е честит новия Век!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DarkMimi 24.03.2008 22:37:56 отговори + 0 0
Не виждам какъв ви е проблемът относно сингъла, вас никой не ви кара да си го купувате. Аз се радвам, че ще има още един и то на тази невероятна и пленителна песен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Цецо 24.03.2008 19:06:39 отговори + 0 0
Новия им сингъл трябва да се казва "Give us more $, please!" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shupiuiuma 24.03.2008 17:40:46 отговори + 0 0
то бива, бива сингли... ама това на нищо не прилича. Не говоря само за найтуиш. Аман от инструментали, радио едит, не знам си кви глупости още, само и само да вземат некой лев. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.03.2008 15:47:37 отговори + 0 0
Страхотна песен, съдейки и по текста, и видеото ще бъде страхотно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".