Подробности за специалното издание на "All Hope Is Gone" на SLIPKNOT

29 юли 2008, 21:36 ч. 218 / 8 6
пред./следв.
Освен стандартното издание на предстоящия да излезе на 26 август нов албум на SLIPKNOT "All Hope Is Gone", на пазара ще се появи и специално такова, включващо три бонус трака, разширен артуърк и бонус DVD. Видеодискът ще представя документалния филм "Nine: The Making Of All Hope Is Gone" с продължителност 35 минути, чийто режисьор е перкусионистът на бандата Shawn "Clown" Crahan. Ето и съдържанието на специалното издание на бъдещата творба:
01. .execute.
02. Gematria (The Killling Name)
03. Sulfur
04. Psychosocial
05. Dead Memories
06. Vendetta
07. Butcher's Hook
08. Gehenna
09. This Cold Black
10. Wherein Lies Continue
11. Snuff
12. All Hope Is Gone

Bonus tracks:
13. Child Of Burning Time
14. Vermilion Pt. 2 (Bloodstone Mix)
15. 'Til We Die

още за:

Slipknot


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MOBB DEEP 31.07.2008 20:09:45 отговори + 0 0
Балан има в речника доста интересно обяснение на думата "гъз", обособяващо 2-та му "гъзера". Препоръчвам всички да го попрегледате (в случай, че не сте), ако не от жизнена важност, то поне от любопитство.
а този нов албум вероятно ще е смешен като някои предни, но ще му дам едно слушане, може и да са се осъзнали.

ПП: водите невероятно тъп и безцелен спор. сички сме прави, сички сме грешници. примирете се.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 31.07.2008 00:11:37 отговори + 0 0
Заблудил си се. Имам претенции за член-кореспондент по екзобиология!
Иначе, винаги съм знаел, че точно журналистите са истинските стожери на книжовния български език. Хвала на них и поклон до земи!

Само 'дето от един момент нататък, донякъде и от безразборната ти пунктуация, както и опитът за излагане на някаква по-сложна мисъл, нищо не ти разбирам :-(
"Артуърк" е цялостната художествена концепция и изпълнението й в "хартиената" част на един диск, включващо предна и задна обложка, вътрешни страници, книжки и прочие, дори и щампата на самото CD/DVD.
Няма аналогична българска дума за това.

А ти, като си такъв Баланист - недей употребява "компютър", а ЕИМ (електронно-изчислителна машина), изхвърли и всякакви други чуждици от речта си (без да забравяш русизми и турцизми) и накрая, но не на последно място - имай предвид, че "прогимназия" е една дума, преди да поучаваш някой на тема писмено слово и как беше онова другото, сложното? - А, да - суб култ ура (аз така го пиша).

Сполай ти!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metaXata 30.07.2008 19:33:15 отговори + 0 0
@Satyr ти имаш претенции за журналист,човек с висше образование и дрън дрън.ние нямаме претенции за нищо.рока,метъла и прочие,дори рапа,стилове,които карат хората да се приобщят към някаква субкултура,аз лично ги разбирам като музика на улицата.та на улицата нещата не се случват ,като във висше учебно заведение.там нещата са такива кавито са.в рок'ен рола нещата са такива каквито са.там женския полов орган си е П?"ка.там много от мъжете не са застраховани да бъдат наречени "женски полов орган".та не стига че тука е по-лошо от про гимназия през '83 година,ами и градивна критика не търпят.имаме си думи за тия "артуъткове".
и тъмо сме на темата много се смея като напишеш "семпъли"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 30.07.2008 11:35:04 отговори + 0 0
Евала за започването на изречение с малка буква, оставянето на интервал пред точката в края му и незавършването на второто изречение с препинателен знак! :-D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 30.07.2008 11:29:13 отговори + 0 0
три бонус трака, разширен артуърк и бонус DVD - какъв изчистен български език от чуждици . Евала за използването на толкова исконно български думи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


boodoom children 30.07.2008 09:18:22 отговори + 0 0
Ще си го купя ако го намеря някъде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".