Подробности за специалното издание на новия албум на DREAM THEATER

27 май 2009, 10:27 ч. 180 / 7 5
пред./следв.
Новият албум на прогресив метъл лидерите DREAM THEATER, "Black Clouds & Silver Linings", ще се появи на 23 юни чрез "Roadrunner Records" в две версии - стандартно и специално издание. Последното ще включва бонус-диск с 6 кавър версии, някои от които вече започнаха да се появяват в "iTunes" и на други места в Мрежата, а именно:
1. "Stargazer" (RAINBOW)
2. "Tenement Funster/Flick of the Wrist/Lily of the Valley - Medley" (QUEEN)
3. "Odyssey" (DIXIE DREGS)
4. "Take Your Fingers from My Hair" (ZEBRA)
5. "Larks' Tongues in Aspic (Part II)" (KING CRIMSON)
6. "To Tame a Land" (IRON MAIDEN)
   Десет дни след премиерата на албума - на 3 юли, ще имаме удоволствието на гледаме DREAM THEATER на живо в качеството им на хедлайнър на третата вечер на "Kaliakra Rock Fest 2009" (поръчай билет онлайн: тридневен; еднодневен).


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


liquid 29.05.2009 17:05:25 отговори + 0 0
Stargazer и кавъра на Queen са страхотни. To Tame a Land си е слаба песен, каквото можаха - направиха. Останалите не знам какъв смисъл има да се правят - те май са инструментали...
ЛаБри кърти където се появява.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефан 27.05.2009 14:01:45 отговори + 0 0
Кавърът на To Tame a Land предполагам, че е същият, който се появи в сборния албум Maiden Heaven от миналата година, издаден от Kerrang! Много добър прочит на Мейдън, изсвирване на нещата 1:1, като цяло улавяне на настроението в парчето и... много слаб ЛаБри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ivan 27.05.2009 12:05:47 отговори + 0 0
Албумът е много добър, както и първият от кавърите които съм слушал - Stargazer Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FAN 27.05.2009 11:31:22 отговори + 0 0
мммммда, мога само да се съглася... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stavrogin 27.05.2009 11:23:58 отговори + 0 0
Каварът на Рейнбов наистина е страхотен. Би било чудесно да го чуем тук на 3 юли! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".