Подробности за втория албум на ARCH/MATHEOS, вижте видеото "Straight and Narrow"

27 мар 2019, 08:07 ч. 599 / 8 3
пред./следв.

   Двамата оригинални членове на FATES WARNING - John Arch (вокали) и Jim Matheos (китара) - ще издадат втория албум на проекта си ARCH/MATHEOS на 10 май чрез "Metal Blade Records". Дискът ще носи заглавието "Winter Ethereal" и ще бъде с участието на много гости, сред които Thomas Lang, Bobby Jarzombek, Baard Kolstad, Mark Zonder, Matt Lynch, Steve DiGiorgio, Joey Vera, Sean Malone, Joe DiBiase, Frank Aresti и др.

   По-долу ще намерите списъка с песни и обложката на предстоящата творба, както и официалния видеоклип към едно от парчетата - "Straight and Narrow". Режисьор е David Brodsky. Траклистът е както следва:

01. Vermilion Moons
02. Wanderlust
03. Solitary Man
04. Wrath of the Universe
05. Tethered
06. Straight and Narrow
07. Pitch Black Prism
08. Never in Your Hands
09. Kindred Spirits

 

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Арч Енеми 27.03.2019 19:19:08 отговори + 1 0
Трудно преглъщам тембъра на Арч, но действително предишния албум беше страхотен. Дано и този е такъв. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 27.03.2019 16:17:31 отговори + 6 0
Предишният албум беше жесток, този засега ми изглежда, че може да е още по-добър, да видим... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепеляшка 27.03.2019 10:16:25 отговори + 5 0
Песента е много хубава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".