Подробности за втория албум на DARK SARAH

14 сеп 2016, 07:07 ч. 536 / 8 1
пред./следв.

   Бившата вокалистка на AMBERIAN DAWN Heidi Parviainen ще издаде втори студиен албум на настоящата си група DARK SARAH на 18 ноември чрез "Inner Wound Recordings". Творбата ще се казва "The Puzzle" и ще доразвива историята, започната с дебюта "The Black Veil" (2015). В музиката на DARK SARAH се сместват метъл, "кинематични" и театрални елементи. В "The Puzzle" участват и различни гости за определени роли. Това са:  Fate - Manuela Kraller (екс-XANDRIA), Evil Siren Mermaid - Charlotte Wessels (DELAIN) и Dragon - JP Leppaluoto (CHARON, NORTHERN KINGS).

   По-рано тази година бе пусна видеоклип към една от песните в бъдещия диск - "Little Men". Ето и пълния траклист:

01. Breath
02. Island In The Mist
03. Little Men
04. Ash Grove
05. For The Birds
06. Deep And Deeper
07. Dance With The Dragon (featuring. JP Leppaluoto)
08. Cliffhanger
09. Aquarium (featuring Charlotte Wessels)
10. Rain (featuring Manuela Kraller)

 

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fan 1986 14.09.2016 09:19:46 отговори + 2 0
Много детски звучаща песен. Слушах първия и ще си пусна и втория албум, дано другите песни в него да са по-добри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".