Погребват Vinnie Paul в същия ковчег на KISS като Dimebag

29 юни 2018, 08:08 ч. 2383 / 9 3
пред./следв.

   Барабанистът Vinnie Paul (PANTERA, DAMAGEPLAN, HELLYEAH), който почина на 22 юни, ще бъде погребан в ковчег на KISS, идентичен с този на брат му Dimebag Darrell. Лично Gene Simmons и Paul Stanley са осигурили ковчега като подарък на семейството на Vinnie. Музикантът ще бъде изпратен към последния си път и с някои от дрехите си - шапката, обувките и ризата, които най-често е носил.

   През 2004 г. братът на PaulDimebag Darrell - бе погребан в същия ковчег, който по онова време беше само прототип. И двамата братя са известни като големи фенове на KISS.

   Както ви съобщихме, Vinnie е напуснал този свят в съня си. Все още няма официални резултати от аутопсията, като някои източни посочват за причина за смъртта му масивен инфаркт. Публичната траурна церемония ще се състои на 1 юли в Далас. Преди няколко години в интервю Vinnie бе заявил, че иска на погребението му да звучи дебютният албум на GUNS N' ROSES "Appetite for Destruction". Няма потвърждение дали това е останала последната му воля и дали ще се случи.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


SiXXX 29.06.2018 09:16:54 отговори + 16 5
Да почива в мир. Kiss Army и след смъртта! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 29.06.2018 09:07:38 отговори + 11 5
Не знам, това е странно. Чак пък да се раздухва, че ковчегът носи логото на кисс… Харесвам някои албуми на кисс, ама това е прекалено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 29.06.2018 10:39:22 + 14 2
Ковчезите на Кис са едно от най-известните неща в сигурно съдържащия хиляди стоки техен каталог с мърчандайзи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".