POISONBLACK ще издадат нов албум през септември

26 юни 2013, 21:32 ч. 189 / 4 2
пред./следв.
Финландските готикметъли POISONBLACK, в чиито редици се подвизава бившият фронтмен на SENTENCED Ville Laihiala, ще издадат шестия си албум, озаглавен "Lyijy", на 13 септември. Продуцент е Jonas Olsson. Първи сингъл от творбата ще бъде откриващото парче "Home Is Where the Sty Is", към което ще бъде заснет и видеоклип. Ето списъка с песни на предстоящия диск:
01. Home Is Where The Sty Is
02. Down The Ashes Rain
03. The Flavor Of The Month
04. The Absentee
05. Maybe Life Is Not For Everyone
06. Death By The Blues
07. The Halfway Bar
08. Them Walls
09. Blackholehead
10. Pull The Trigger
11. Elaman Kevat
poisonblack

още за:

Poisonblack


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


waterjess 29.06.2013 19:37:06 отговори + 0 0
Като няма SNETENCED и това е много готин проект! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grivata 27.06.2013 15:06:44 отговори + 0 0
Ville рулира!!! Но все пак си предпочитам SNETENCED! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".