Показаха обложката на новия албум на MINISTRY

22 яну 2006, 11:22 ч. 191 / 5 5
пред./следв.
По-долу виждате обложката на предстоящия нов албум на MINISTRY "Rio Grande Blood". Дискът се очаква на 9 май от новия лейбъл на основателя на групата Al Jourgensen "13th Planet".
   В други новини, Jourgensen е потвърдил, че барабанистът на SLIPKNOT Joey Jordison ще опъва кожите на предстоящото северноамериканско турне, което ще започне през май. Тур-съставът на MINISTRY, освен Jourgensen и Jordison, ще включва Tommy Victor (PRONG, екс-DANZIG) и Paul Raven (KILLING JOKE).

още за:

Ministry


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MOD' ART 22.01.2006 21:06:23 отговори + 0 0
Да много си прав mr;Smith.Точно така правилно,казано от теб самият."Войната е мир.Свободата е робство."НЕВЕЖЕСТВОТО СИЛА".Но хайде да бъдем модерни,авангардни,реалисти нищо,че реалноста се разпада на малки парченца.Ти сам го знаеш,че поп-културата никога не може да придаде онзи фамозен блясък,който най-добре подхожда на групи,като MINISTRY;NIN;MARILYN MANSON;RAMMSTEIN.Така,че оставам на теб самият да решиш сам кое ти предпочиташ.Аз вече избрах! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Winston_Smith 22.01.2006 20:46:20 отговори + 0 0
Най-важната мисъл на Оруел обаче е:НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА!!!! Тя обяснява напълно мощта на съвременната поп-култура! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MOD' ART 22.01.2006 19:00:55 отговори + 0 0
Според моето скромно мнение за мен "MINISTRY"са били и винаги ще бъдат онова безвъзвратно,минало,бъдеще и настояще,което сякаш е най-добре описано в романите на "Джордж Оруел".Само,че"Al Jourgensen"и компания ни го показват винаги,чрез музиката си толкова години подред.Така,че-"Който контролира миналото,контролира бъдещето.Който контролира настоящето,контролира,миналото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pastor_GelemenOFF 22.01.2006 14:56:43 отговори + 0 0
бааахти тривиалната обложка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ray Liota 22.01.2006 12:57:41 отговори + 0 0
Кефи ме обложката m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".