Показаха първа снимка на новия състав на MASTERPLAN

19 дек 2006, 16:35 ч. 71 / 2 9
пред./следв.
На официалния сайт на MASTERPLAN бе показана първата снимка на новия състав на групата. От ляво на дясно това са: Roland Grapow (китара), Jan S. Eckert (бас), Mike Terrana (ударни; YNGWIE MALMSTEEN, AXEL RUDI PELL, METALIUM, RAGE), Axel Mackenrott (клавишни) и Mike DiMeo (вокали; RIOT, THE LIZARDS).

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 21.12.2006 17:51:08 отговори + 0 0
Ама Авифчо , не знам да ти вярвам ли дали го познаваш , но със сигурност не ти вярвам , че си присъствал на репетициите , на които са правени парчетата , за да знаеш дали някой му казва какво да пее-кантата...Така че не успя да ме убедиш!И освен това не знам прави ли ти впечатление , че нещо изпято от Йорн сякаш не може да се изпее по-добре от това-а това не е малко дори и по някаква случайност да излезеш прав)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

avif 21.12.2006 14:22:27 отговори + 0 0
да, Иванчо, познавам го и наистина е грандоман, но не само като човек а и като музикант - защо мислиш не може да се задържи в една група повече от година-две? щото се мисли за велик и недостижим. има талант безспорно, но не и като песнописец. има само глас и толкоз. ако няма до себе си кой да му закзва какво да пее... за нищо не става. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Midnight Thinker 20.12.2006 22:52:37 отговори + 0 0
Не можем да отречем, че Мастърплан направиха 2 много добри албула с Йорн. Аз ще чакам новия албум с нетърпение, за да видя могат ли да надскочат високата летва, която поставиха. С още по-голямо нетърпение ще чакам обаче новия албум на батко Кай Хансен и компанията гама лъчи...:-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ivan 20.12.2006 18:11:52 отговори + 0 0
Е Авиф , това за отърваването от грандомана Йорн е доста тъпо.Сигурен съм , че не го познаваш лично и не е нужно да ти вярваме какъв е като личност , но като певец го познаваме , а и членовете на Мастърплан със сигурност и аз съм сигурен , че те не са на твоето мнение.Едва ли им се е щяло да им се налага такава смяна на певец , който си е кажи речи без аналог...Така , че недей да правиш забележки за кой колко плюе и в същия момент и ти да правиш същото и то без да познаваш този по когото плюеш!Благодаря за вниманието. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stian shagrath 20.12.2006 18:04:57 отговори + 0 0
ебати грозните ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


avif 20.12.2006 10:16:02 отговори + 0 0
не е лесно да си хитър хейтър. хем трябва много да плюеш, хем да по малко и да хвалиш...
Мастърплан за щастие се отърваха от онзи грандоман Йорн.
Браво на тях!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.12.2006 19:16:43 отговори + 0 0
Митко, приказваш глупости. За всички скептици: чуйте семпъла от www.afm-records.de на "Lost and Gone". А Helloween и да се насерат, не могат да изкарат нещо като "Masterplan". Те за 20 години не са успели да достигнат нивото му, че сега ли ще ми приказвате кой къде се е школувал. То ако не беше Грапов (и Куш), нямаше да прекъснат безкрайната линия от лайняни албуми от Master of the Rings-Time of the Oath-Better Than Raw. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

митко 19.12.2006 18:24:05 отговори + 0 0
...нещо и този самовлюбен неблагодарник Roland Grapow взеха да го напускат най-верните му другарчета!!!Кой щеше да го знае, ако не беше стажувал в HELLOWEEN!Както е тръгнало ще почне да се снима сам!И все пак му пожелавам успех с новата му група! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sailing Ships 19.12.2006 17:06:49 отговори + 0 0
Вече няма да бъде същата група без Jorn i Uli за съжаление... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".