"PolineROOOCK Fest 2014" - Ден втори

14 сеп 2014, 12:05 ч. 470 / 4 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Невероятният Blaze Bayley изкърти до край феновете си в Пловдив и буквално срина Военния клуб в града във втората вечер на "PolineROOOCK fest 2014"! След 30 години на сцената Bayley бе изключителен при представянето на първия си албум "Freedom" с българската банда John Steel. Не се мина, разбира се, без класики на Iron Maiden, сред които върхът бе "Fear of the Dark". Blaze Bayley се прояви и като типичен британски джентълмен като лично представи другия вокал на John Steel - Дилян Арнаудов, който изпълнява двете бонус-парчета в албума "Freedom". Не се оказаха поза и думите на Bayley от пресконференцията, че след Iron Maiden се чувства свободен, защото може отблизо да общува с публиката си – веднага след сета британецът даваше автографи върху CD–то с "Freedom" и охотно се снимаше с почитателите си.

Не трябва да омаловажаваме и представянето на останалите четири банди на феста – преди Bayley Звезди с ANALGIN се закани да „прегази" с рок „Майна таун" и може да кажем, че успя. В съботната вечер публиката видя още АSSAMBLEND, Perfect Stranger и гръцката банда KINGDRAGON, които бяха дошли с немалка агитка от южната ни съседка.

Неделната вечер предлага по-весели нюанси - открива се от младата хеви-пънк-метъл банда АНТИФРИЗ и завършва с Обратен ефект.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 15.09.2014 09:46:11 отговори + 0 0
Изкърти, срина, прегази, еее...., ко прайти вий там в Пловдив веее? Другия път да идвам с каска и работни обувки /от ония с металните бомбета/. Ай в събота идвам на Paradise Lost да видя ко къртите и газите... А сега по същество: твърде напомпан и пресилен репортаж. Ай няма нужда толкова. Хората са били там, видели са, коментират.... Не може да има чак такова разминаване между мнението на публиката и на организаторите..., неуважително е някак си. И за Metal All Stars беше така. И тогава направих забележка и пак ще правя когато е необходимо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Антимайна 14.09.2014 19:23:38 отговори + 2 0
И в този и във вчерашния "репортаж" четем на Блейз колко му било кеф, че е "свободен" и не е в Мейдън.
А каква статия излиза веднага след тази

"Blaze Bayley изпитва тъга за това, че не е издал трети албум с IRON MAIDEN"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aass 14.09.2014 19:19:00 отговори + 3 0
Надявам се на всички им е ясно, че този репортаж е писан от организаторите. Затова и сайта го е сложил в кавички и не се подписва под него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо 14.09.2014 21:04:38 + 1 0
Разбира се, че съм наясно. Но това не пречи пак да се възмущавам, нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо 14.09.2014 13:38:56 отговори + 8 0
Че тези "съобщения" са безумни, напомпани и не могат да дадат точна представа на читателите относно това, как е протекъл въпросният фестивал, това е ясно. Но след изречението "Не се мина, разбира се, без класики на Iron Maiden, сред които върхът бе "Fear of the Dark", на мен друго нещо ми се изясни, а именно, че авторът/ката, освен че не може да пише концертни репортажи, си няма и каквато и да е било представа от Maiden. В петък гледах Blaze в София. Изкъртващо ипълнение на песни като "The Clansman", "Man on the Edge", "Futureal", "Lord of the Flies"... Явно авторът/ката на текстчето не е знаел нито едно друго парче на Maiden освен "Fear of the Dark" и затова споменава именно него. Жалко. Blaze заслужава малко повече от това да кажем, че е изпълнил песен от ерата Dickinson добре. Ама, като нямаме представа от тези неща, е нормално да пишем глупости. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".