Полицията претърси къщата на Marilyn Manson в Холивуд

30 ное 2021, 07:07 ч. 865 / 7 7
пред./следв.

   Според редица американски медии, на 29 ноември Специалното бюро за жертвите към полицията на Лос Анджелис е влязло в къщата на шок-рок звездата Marilyn Manson и я е претърсило във връзка с многобройните обвинения в домашно и сексуално насилие, изнасилвания, малтретиране, психически тормоз, заплахи и др. от няколко бивши приятелки и асистентки на музиканта.

   Властите са имали заповед за обиск, като по време на провеждането му Manson не е бил в имота. Някои от предполагаемите му жертви твърдят и че в къщата му има "стая за лоши момичета", където са били затваряни при условия, подобни на карцер в затвор.

   Сред обвинилите певеца са бившата му годеница Евън Рейчъл Уд, акрисата от "Игра на тронове" Есме Бианко, Ашли Морган Смитлайн, Бианка Алейн и др.

   През октомври Marilyn Manson обяви имението си за продан на цена от 1 835 000 долара. По неофициални данни, той има намерение да предложи извънсъдебни споразумения на жените, които го обвиняват в издевателства. Към момента музикантът и представителите му категорично отричат всички подобни твърдения.

 

още за:

Marilyn Manson


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Aries 15.02.2022 00:38:21 отговори + 0 0
Ей, няма да оставят човека намира. Лепнаха му шибан етикет и вече го изкараха какъв ли не. Няма до този момент никакви доказателства, но верните фенове с радост плюят ли плюят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мери 30.11.2021 15:45:53 отговори + 2 4
След обвинителките не се споменава бившата му жена Дита Фон нещо си. Може би тя му е показала 50-те нюанса на сивото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 30.11.2021 16:11:59 + 7 2
И какво като не се споменава? Като е тероризирал няколко - трябва всички ли да е тероризирал? Или ако ги убиваше - щом има 1-2 живи - не е убиец? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ABC 30.11.2021 13:22:30 отговори + 1 7
Претърсили къща, която е вече продадена! На тези и за прогнозата за времето не бих се доверила. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DEF 30.11.2021 14:06:57 + 8 3
Научи азбуката след 3-тата буква, както и да четеш и осмисляш написаното. Пусната за продан и продадена са много различни неща... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 30.11.2021 12:36:10 отговори + 4 11
Този е много зле! Странно е защо и как изобщо минава за музикант, че даже и "звезда" бил?! ха-ха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Aries 15.02.2022 00:39:41 + 2 0
И ти си кой точно, та да съдиш една от най- породаваните рок звезди на Америка? Направил си сигурно нещо повече от него в жалкия си животец? Сподели, че ми стана интересно. Някакви български дребнопишковци тръгнали да съдят Менсън XD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".