Полската дуум метъл група DOPELORD свири в София тази неделя

20 фев 2018, 15:03 ч. 718 / 1 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Тази неделя, на 25 февруари, в столичния клуб Mixtape 5, полската стоунър дум метъл бригада DOPELORD ще направи своя дебют пред българска публика. Съпорт на поляците са родното класическо дум трио OBSIDIAN SEA.

Вратите на клуба ще са отворени в 20:00ч, а неделният ритуал ще започне точно в 21:00 ч. с Obsidian Sea. Dopelord започват точно в 22:00 ч.

Билети в мрежата на www.bilet.bg. Предварителната цена на билетите е 15лв, а в деня на концерта и на място ще са по 20 лв. 70% от билетите са изкупени, като има голяма вероятност концертът да се разпродаде напълно.
Dopelord са стоунър/дум банда от Полша, чието начало започва още през 2010 в Любин. Дебютният им албум 'Magic Rites' излиза през 2012, следван от 'Black Arts, Riff Worship & Weed Cult' през 2014. Поляците най-много обичат да правят турнета, да пушат и да репетират. Основното им вдъхновение е от старите филми, музиката на 70-те и вълшебните билки, a току-що изкараха третия си албум - 'Children Of The Haze'. Препоръчителен концерт за феновете на Sleep, Electric Wizard, Black Sabbath & Pentagram.

Очакват ни тежки, тлъсти рифове, метъл, стоунър, сайк и много тъмна атмосфера..

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Знайко 20.02.2018 16:27:06 отговори + 3 0
Гледал съм ги в Холандия - брутално добри и тежки са на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".