Поляците OBSCURE SPHINX и THY DISEASE гостуват в София на 17 април

7 апр 2015, 18:23 ч. 515 / 5 0
пред./следв.

   На 17 април в София ще свирят полските групи THY DISEASE и OBSCURE SPHINX. Това ще е четвъртата и последна дата в България от турнето им "Void over Balkans 2015", организирано от "Hammer & Tongs Tour And Promotions", "Stage To Stage Booking" и "Creative Music Booking", с помощ от "Копромафията" за столицата.

   THY DISEASE свирят "тежък и изчистен индъстриъл дет метъл". OBSCURE SPHINX са смесица от "дуум, слъдж и пост-рок, електронни семпли, мега-ниски 8-струнни китари и 6-струнен бас хармонии, гарнирани с уникалните изпълнения и глас на вокалистката Zofia "Wielebna" Fras".

   Концертът ще открият българската нойзкор банда JARENIY CIPLJONAK и експерименталния български проект смесващ аналогови звуци и народна музика TEETH OF DEVINE. Събитието ще се състои в столичния скейт-клуб "Grindhouse". Началото е в 20:00, вратите отварят в 19:30 ч., входът ще струва 6 лв.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".