Японците GUILD с концерт в "Angel Heart", София на 22 октомври

1 окт 2010, 18:35 ч. 499 / 9 2
пред./следв.
Рок клуб "Angel Heart", "Kohaku Music" и Национален клуб "Накама" имат удовоствието да ви поканят на концерта на група GUILD - първият в България J-Rock концерт , който ще започне от 18:30 и ще приключи в 21:30 ч. Билети могат да се закупят от мрежата на www.eventim.bg или от www.kohakumusic.com чрез "PayPal". Цената им на предварителна продажба е 14 лв., в деня на събитието те ще струват 20 лв.
   За четирите си години съвместна работа момчетата от група GUILD (Takuma – бас китара, Koichi – барабани, Yoshihiro – китара и Ryuichi – вокал) са оформили свой уникален стил и визия, издали са пет сингъла и са направили много концерти из цяла Япония. С турнето в Европа си ще промотират своя първи албум – "Guilded", който също ще можете да закупите на място.

   След 21:30 ч. пълнолетните притежатели на билети за J-Rock концерта, могат да останат за група ЕРИДАН без допълнително доплащане, а за онези, които ще изберат само участието на ЕРИДАН – входът е 6 лв. и ще бъдат допускани в клуба след 22:00 ч.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен1 1.10.2010 21:46:56 отговори + 0 0
Аниме културата, с която е свързана jRock музиката, е доста популярна в България. Казвам "доста", сравнявайки с други ъндърграунд общества. Иначе хич не мога да им хвана спатиите на японските групи. При тях за рок се води и нещо, което се доближава До 50 Cent или Джъстин Тимбърлейк. Попадали са ми някакви неща, които са слушаеми - в смисъл, издържат се 2-3 минути. Но това е музика с контекст, очевидно. Някакви културни натрупвания трябват. Изпитвам уважение към хората, които могат да понесат и да се радват на подобно нещо, защото на мен не ми е посилно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 1.10.2010 20:14:50 отговори + 0 0
Там сме. И веднага след това на Odd Crew Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".