Поръчайте "72 Seasons" на METALLICA и на аудиокасета

8 фев 2023, 05:40 ч. 1081 / 8 2
пред./следв.

   Очакваният с огромен интерес 12-и дългосвирещ студиен албум на METALLICA "72 Seasons" ще излезе на 14 април чрез собствения лейбъл на легендарната банда "Blackened Recordings".

   Както ви съобщихме, творбата ще се предлага на двоен винил, CD и дигитално. А за някои от най-големите почитатели на олдскул технологиите - вече се предлага за предварителна поръчка и версия на аудиокасета. Тя ще бъде в ограничен тираж и с цена 15,98 щатски долара (около 30 лева). За предварителни поръчки посетете този адрес. В онлайн магазина на METALLICA за Обединеното Кралство/Европа заглавието може да бъде намерено за 12,99 паунда (около 28,50 лева). В момента обаче касетката е със статус "изчерпана". За повече подробности вижте тук.

   Досега квартетът пусна два сингъла/видеоклипа от албума - "Lux Aeterna" и "Screaming Suicide". Ще бъдат включени 12 песни с общо времетраене около 77 минути.

 

metallica - 72-seasons audio cassette

още за:

Metallica


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zyklon 8.02.2023 20:40:15 отговори + 1 2
Хванах жълтеница докато я гледах тая обложка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Реших 8.02.2023 13:11:19 отговори + 9 0
Да го поръчам на магнетофонна лента! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".