Поръчайте онлайн новия албум на AC/DC

22 окт 2008, 11:49 ч. 345 / 6 5
пред./следв.
Докато AC/DC разпродават концертите си в Европа в рамките на минути и часове, а в България очакваме евентуално потвърждение за първото в история гостуване на легендарната банда, на пазара излезе и новият албум на групата "Black Ice". Това е първа студийна творба на AC/DC от осем години насам и тя ще е на българския пазар от утре, 23 октомври. Предоставяме ви възможността да поръчате диска още днес, при това в два варианта (от общо четири), чрез нашия онлайн магазин. Следвайте тази връзка, за да видите какво се предлага в момента. Чрез нея ще могат да се закупят и останалите версии на "Black Ice", когато станат налични.

още за:

Ac/dc


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Defender of the Fait 22.10.2008 18:23:06 отговори + 0 0
reply - Stavrogin:

Те не тъпчат, а отстояват принципи Като си продал 150 милиона албума при работеща формула няма защо да я сменяш. Смяната на формули е за лузърите Рокендролът си е рокендрол и е доказал устойчивостта си, независимо кой какво си мисли. Иначе, кой каквото иска да си мисли.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stavrogin 22.10.2008 17:09:41 отговори + 0 0
Няма да те обиждам, то се вижда кой е овчаря, ама мисля, че Интернет е публичен и всеки може да изказва мнението си и това, което мисли, на теб като не ти харесва не го чети пък! И просто подходих с малко чувство за хумор и не искам да се заяждам, сори, ако някой ме е разбрал погрешно! Ма си е факт, че си тъпчат, но с успех, на едно място от 30 и повече години, на някои им харесва на други не.Това, че не харесвам музиката им и казвам какво мисля, не значи че се заяждам или че не оценям подобаващо това, което правят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AntiStavrogin 22.10.2008 16:49:33 отговори + 0 0
Ей Stavrogin, ти си *************,някои идват тук само за заяждане. Като не ти харесва, не слушай, ама не, то как да избием комплекси и др. Абсолютен *****!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stavrogin 22.10.2008 15:55:34 отговори + 0 0
Бе нещо сте се объркали!Ац/дц не издадоха ли последния си нов албум към 1975-1976, може и по-рано да е било!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Neon Knight 22.10.2008 13:46:59 отговори + 0 0
Силно се надявам да дойдат, щото Брайън Джонсън ги разправя едни, че (може би) щяло да е последното им турне! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".