Пореден клип от SUPERSONIC REVOLUTION - "Heard It on the X"

24 май 2023, 08:54 ч. 308 / 10 1
пред./следв.

   "Летящият холандец" Arjen Lucassen създаде нова група, наречена SUPERSONIC REVOLUTION, в началото на тази година. Дебютният албум на формацията "Golden Age of Music" на 19 май. Може да слушате онлайн цялата творба в секция "Албуми" на нашия сайт.

   Поредният видеоклип към песен от диска, който групата пуска в Мрежата, е "Heard It on the X". Може да го гледате чрез плейъра по-долу:

 

supersonic revolution

още за:

Supersonic Revolution


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 24.05.2023 15:42:50 отговори + 1 1
Е това не е ли на ZZ Top? Защо не се споменава? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".