Последен концерт на група РЕВ на 24 август във Варна

18 авг 2012, 09:15 ч. 312 / 4 0
пред./следв.
На 24 август в клуб "Spirit of Rock", Варна младата група РЕВ ще изнесе последния си концерт за неопределено време в бъдеще, тъй като членовете на бандата се разделят по географски, а не творчески или други причини. Началният час на събитието е 20:30, входът ще струва 3 лв., съпорт ще окажат STICKS 'N' PICKS. На място всеки ще може да си закупи дебютния албум на РЕВ "Болно общество".

   РЕВ са създадени през януари 2008 г., от тогава насам имат десетки участия по клубове, фестивали и конкурси. Дебютът "Болно общество" излезе през април тази година. След някои промени към момента съставът на РЕВ изглежда така:
Крис - китара
Радо - китара
Сашо - вокал и бас
Павел - барабани
Рев, последен концерт

още за:

Rev


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".