Последна информация за фестивала за рождения ден на "Muzikant.org"

12 окт 2010, 10:05 ч. 440 / 2 0
пред./следв.
Появи се нова, актуална информация за фестивала "6 години Muzikant.org": В клуб "R.B.F" ще бъдат монтирани два видеоекрана, на които ще бъдат предавани кадри от няколко камери в залата. Стана известно и името на водещият, който ще бъде лице на фестивала през двата дни – това е известният музикален журналист Емил Братанов. И последно, но не по значение – ще бъдат организирани и игри с публиката, като наградите ще бъдат билети за концерта на George Lynch и групата му LYNCH MOB в клуб "R.B.F." на 2 ноември, тениски на "Muzikant.org" и много други.

   Напомняме, че фестивалът "6 години Muzikant.org" ще се проведе на 15-16 октомври в клуб "R.B.F." с начален час 18:30 и участието на SKRE4, PANTOMMIND, Тома, DER HUNDS, ЮВИГИ, ИЕРИХОН, Ангел Димитров, BOOZE BROTHERS, OVERGAME, DA MADAFUCKIN' MADAFAKA’S, R.A.I.N. REVIVAL, ЛОК МАРУХУ и ЗАВОД ЛЕНИН. Билети се продават в мрежите на "Eventim" и "Ticketstream".

още за:

Muzikant.org


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".