Последна информация за концерта на FLESHGOD APOCALYPSE и OMNIUM GATHERUM

17 окт 2022, 11:25 ч. 444 / 9 0
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

Дългоочакваният концерт на FLESHGOD APOCALYPSE и OMNIUM GATHERUM ще се състои този петък, 21 октомври 2022 година в клуб Mixtape 5. Концертът е част от мащабно европейско турне с 28 дати!

Програмата за вечерта е следната:
19:00 часа – отварят вратите за публика;
20:00 часа - OMNIUM GATHERUM
20:50 часа - FLESHGOD APOCALYPSE

Преди и след концерта музикантите ще се хранят с храни достъпни за населението на България, а напитките ще са тези, които всеки би могъл да си позволи и намери.

От BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в клуба.

Предстои ни страхотна вечер и банди, които не виждаме често у нас!

Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Електронните билети не е необходимо да бъдат отпечатени, ще бъдат сканирани през телефона.

В момента билетите са на цени от 40 лева.
В деня на шоуто и на място в клуба ще се продават по 45 лева.
Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител.
Политика за допускане на малолетни и непълнолетни на gigs@mixtape5.com

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“, подкрепящи Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.




Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".