Последна информация за концерта на GOATWHORE в София

27 юли 2018, 10:51 ч. 678 / 10 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Концертът ще се проведе на 30-ти юли (понеделник) в клуб Live & Loud в София (ул. Позитано №8).

По предварителен график се очаква вратите на клуба да бъдат отворени в 21:00 ч. и Historian ще се качат първи на сцената. Terravore ще са втори, а Goatwhore трябва започнат своето изпълнение към 22:45 ч.

Все още има билети в мрежата на eTicketsMall и онлайн на www.liveandloud.net на цена 27 лв. В деня на събитието, ако има останали билети, ще се продават само на входа на клуба на цена 30 лв.

Лица под 18 години влизат единствено с родител и декларация за достъп на непълнолетни.
Декларацията можете да намерите тук: http://liveandloud.net/images/Declaration.pdf

Фото и видео:
Забранява се внасянето на аудио и видео записващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица.

Пушене:
Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново.

Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на концерта!

Live & Loud пожелава на всички посетители приятни и незабравими емоции по време на концерта!

Какво е общото между Acid Bath, Crowbar и Eyehategod? Освен че всички изброени са любими банди от САЩ, последните две от които сме имали честта да гледаме на живо у нас, свързващото звено между трите е китариста Sammy Pierre Duet. Същият е и създател на Goatwhore, който проект се пръква през 1996г., докато той се изявява с Acid Bath. Goatwhore е все по-дългосрочно убежище за Sammy Duet след загубата на басиста на Acid Bath - Audie Pitre, след която Acid Bath се разпадат. 2001-а е годината, в която S. Duet напуска Crowbar, с които записва 3 албума в периода 1998г-2001г., за да се съсредоточи върху вече придобилата облик на истинска група, а не просто страничен проект Goatwhore.

Начело с него като китарист и вокалист и с още трима добре познати музиканти от сцената на Ню Орлиънс, Goatwhore бавно и уверено завладяват територии по света като изнасят концерти на добре промотирани турнета. Последното от тях е из Щатите с легендарните Satyricon и тъкмо приключи в края на месец май.

Като фенове на бандата, ние от Live & Loud едва устискахме да дочакаме деня, в който да ви съобщим новината, че групата прие поканата ни за концерт в София.

И ние като вас, не изпускаме възможността да гледаме на клубни концерти яки актуални банди, които събират хиляди на фестивали. С минаването си през България през 2014г. в компанията на Dying Fetus, групата вече имаше своите фенове тук, а и спечели нови.

Така че вече можем да потвърдим: зарибяващият блекарски траш/дет, който Goatwhore предлагат въздейства още по-силно на живо.

Преди година те представиха нов албум със заглавие Vengeful Ascension, издаден от Metal Blade Records. С него нещата станаха още по-категорични с повече блек в дет метъла им, леко отдалечаване от траш звученето и запазване на онова разпознаваемо рокендрол намигване, с което Goatwhore всъщност се възприемат така добре на живо.

Тъй като бандата принадлежи към ъндърграунд сцената не ни се ще да я наричаме „all star“, за да не я обидим, но вижте само имената в състава й:
Sammy Pierre Duet - китари и вокали (Ritual Killer, екс-Acid Bath, екс-Walpurgisnacht, екс-Vual, екс-Crowbar, екс-Eyehategod (на концерти), екс-Dark Karnival, екс-Hateseed, екс-Kill Gore);
L. Ben Falgoust II - вокали (Soilent Green, екс-Hangnail, екс-Paralysis, екс-Flesh Parade, екс-Suicide War);
Zack Simmons - барабани (Doomsday, екс-Nachtmystium (на концерти), екс-Success Will Write Apocalypse Across the Sky (на концерти), екс-Wolvhammer (на концерти), екс-Daath (на концерти);
James Harvey - бас (Psychon Vex, Ritual Killer, екс-Rotfest, екс-Aphornon, екс-Driven by Suffering).

За тези от вас, които уважихте поканата ни за концерта на Skeletonwitch преди 3 години, едва ли има нужда изобщо да ви навиваме да дойдете и на Goatwhore, а за останалите - този път не изпускайте!

Terravore е траш метъл банда формирана в началото на 2015 година от Калин Бъчваров и Иван Лазаров. С присъединяването на Трендафил Трендафилов зад барабаните, групата започва сериозна дейност, която се изявява в множество концерти в страната и съседна Румъния. През началото на 2016 записват дебютния си мини албум "Apocalyptic Impact". Година по-късно, през лятото на 2017, записват и първия си дългосвирещ албум "Unforeseen Consequences", който по-късно бива издаден от българо-американския лейбъл "Stormspell Records". През 2018 Terravore от трио стават квартет, след като Бойко Николаев се присъединява към бандата като втори китарист.

Идеята за Historian (блек метъл) се ражда спонтанно като соло проект, покрай един от множеството конкурси във форума за музиканти на metal-archives. През 2013 година са записани три песни с които музикалният проект участва в годишния конкурс.
Следва затишие, през което се раждат и част от песните за предстоящия албум. В края на 2017 година е сформирана и група в пълен състав включваща членове на групите Inspell, Axecutor, hereAndNow и From the Waters of Lake. Следват първи концертни изяви и тече усилена работа по завършването на дебютния албум.
Historian са:
Иво Кальонски - вокали
Николай Велев - вокали/китари
Ангел Ангелов - китари
Христо Христов - бас
Николай Калъчев - барабани

 

poster



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Patriк 27.07.2018 15:22:21 отговори + 2 1
Що 15? Групата е супер. Яко жица. на такива концерти идват към двеста човека. Може би защото е лято и няма да има много голяма посещаемост. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siXXX 27.07.2018 13:07:45 отговори + 4 6
Е чак пък новина. Можеше просто да пратите по един мейл с тази информация на 15-те човека, които ще отидат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".