Последна информация за концерта на италианците BLACK DIO в София

4 авг 2017, 17:27 ч. 478 / 4 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Събитието в столичния музикален ъндърграунд през август безспорно е концертът на италианските слъдж/дуум герои Black Dio – тази неделя, 6.08.2017 г., в малката зала на клуб „Mixtape 5“.

Black Dio (stoner/sludge/doom) са пауър трио от Италия, в което се подвизава и Giuseppe Guglielmino, басист на култовите Black Rainbows. Момчетата пристигат, за да представят дебютния си едноименен албум и да разпръснат малко живителен мрак за в летните жеги.

Местната подкрепа е в ръцете на две зверски български банди. Първата е Bleak Revelation (blackened doom), въоръжени с чисто нов материал – по-тежък и по-непредвидим, който за първи път ще види сцена на тази дата.

Втората група са Feedbacker, които идват от София и свирят тежък и минималистичен нойз рок/слъдж с хардкор отношение и емоционални текстове на чист български. Те са само двама, но свирят така, че е препоръчително да си носите тапи за уши. Групата е създадена през 2015 г. от Иван Шентов (ex-КПД-0) и Деси Петкова (Comasummer).

Дебютното им, едноимено ЕР излезе миналата година през българския независим лейбъл Kontingent Records и оттогава насам бандата направи едно мини турне, както и концерти в Сърбия, Гърция и България.

Началният час на събитието е 20:00, а входът – 10 лева.

 

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ти па се да се обадиш 4.08.2017 17:32:49 отговори + 2 5
Ухаа, блек, еднодневни билети, чудно! Само не разбрах трибют на Дио ли ще има или с холограмата? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 4.08.2017 18:02:19 + 6 1
Италианци са. Дио на италиански значи Бог. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".