Последна информация за концерта на MYRATH в София

22 ное 2016, 08:44 ч. 924 / 8 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:


Този петък, 25 ноември, последователите на френско-тунизийската банда Myrath ще могат да ги гледат за пръв път в София. Групата ще забие в клуб Joy Station по покана на Loud Concerts.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, The Mall, ниво 0, Технополис. Цената е 35 лева, а в деня на концерта, както и на място на входа на клуб Joy Station, цената ще бъде 45 лева на билет.

Elyes Bouchoucha, кибордист и водеща фигура в Myrath, сподели пред български медии изненадата от феновете им при първото посещение на Каварна Рок Фест 2016: “Преди това нямахме никаква идея дали в България има фенове, които се интересуват от нашата музика. Когато се качихме на сцената на фестивала, видяхме почитатели, които бяха облечени с тениски с нашето лого и не само това – те куфееха и пееха песните ни. Беше невероятно преживяване”. Той обеща да изнесат невероятно шоу на 25 ноември.

В клуб Joy Station няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Myrath.
Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на клуба.
Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Концертът на 25 ноември в клуб Joy Station е с начало 19 часа, когато на сцената ще се качи и ще подгрее публиката младата българска метъл банда Velian!

 

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Grosskopf 22.11.2016 16:19:08 отговори + 6 0
Здравейте,
Моля за уточнение, концертът е обявен за 20.00 ч., а сега в инфото пише 19 ч. Може ли да проверите информацията, че да не изпуснат хората подгряващите.
Мерси
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pichove 24.11.2016 14:20:23 + 2 0
От 19:00 отварят врати. Подгряващите започват в 20:00 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цинго 22.11.2016 12:45:50 отговори + 3 17
Хайде Мангалета, бегом към дискотеката! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

....... 22.11.2016 12:54:40 + 2 5
Отивамие, ни са бой, батка! Само да дойди пиетък! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 22.11.2016 23:24:19 + 4 2
Много ми е чудно, необходимо условие ли е човек да е неграмотен, за да защитава българщината? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Edno 22.11.2016 11:03:54 отговори + 2 21
Алаху Акбар Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".