Последна информация за концерта на Paul Gilbert в София

29 ное 2010, 14:28 ч. 130 / 2 1
пред./следв.
След изключително успешния си самостоятелен концерт в Пловдив през 2008 г. и незабравимото шоу на МR. BIG в оригинален състав през 2009 година, Paul Gilbert пристига в България за нов, oще по-блестящ самостоятелен концерт на живо в "Sofia Live Club". Изключителен музикант, Gilbert композира и експериментира в широк спектър от стилове като поп, рок, метъл, блус, джаз, фънк и дори класика. Без неговия безспорен артистичен и творчески принос, групите ELECTRIC FENCE, RACER X, MR. BIG просто нямаше да бъдат същите. Наскоро излезе най-новият албум на звездата "Fuzz Universe", чието име и съдържание вдъхновяват идеята за предстоящото му европейско турне. Paul композира 10 от 12-те парчета в албума. Всички песни, без една – японският бонус трак "Leave That Junk Alone" на Джони Кеш, са инструментали. За "Leave That Junk Alone" Paul казва, че "си изпява сърцето до край". Освен с уникалните си изпълнения, той е известен и като преподавател по китара. Носи титлата "хонорис кауза" в японския филиал на института Guitar Institute of Technology (Минесота, САЩ) и скромно казва за себе си: "Обичам да преподавам". Вълнуващ урок за качествата на една истинска рок звезда в действие – това ще ни покаже Paul Gilbert на лайв сцената в на 5 декември. Концертът е с начален час 21:30 ч., а вратите на заведението ще бъдат отворени след 20.00 ч. Билетите на предварителна продажба се предлагат в мрежата на www.ticketpro.bg на цени от 30 до 60 лв.

още за:

Paul Gilbert


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ники Бонев 29.11.2010 18:26:22 отговори + 0 0
страхотен е,бях на концерта в Пловдив...уникален и без аналог...един от генийте в съвременият рок... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".