Последна информация за концерта на SCHAMMASCH утре в София

18 окт 2017, 13:45 ч. 515 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Концертът ще се проведе на 19-ти октомври (четвъртък) в клуб Live & Loud в София (ул. Позитано №8).

По предварителен график се очаква вратите на клуба да бъдат отворени в 21:00ч. и DIMHOLT ще се качат първи на сцената. SCHAMMASCH ще започнат своето изпълнение към 22:15 ч.
Все още има билети в мрежата на eTicketsMall и онлайн на www.liveandloud.net на цена 22 лв. След изчерпването им, цената ще е 26 лв., а в деня на събитието, ако има останали билети, ще се продават само на входа на клуба.

Лица под 18 години влизат единствено с родител и декларация за достъп на непълнолетни.
Декларацията можете да намерите тук http://liveandloud.net/images/Declaration.pdf

Фото и видео:
Забранява се внасянето на аудио и видео записващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица.

Пушене:
Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново.

Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на концерта!

Live & Loud пожелава на всички посетители приятни и незабравими емоции по време на концерта!

Блек метъл течението има своите подстилове, както всяко от екстремните разклонения в съвременната сцена. Появилите се през 2009-а Schammasch от Швейцария показаха, че стилът вероятно има още накъде да се развива. Дали блек метъла търпи нови идеи и експерименти и доколко те биха се приели от по-скоро консервативната блек метъл публика? Това е въпрос, отговорът на който ние от Live & Loud оставяме на публиката. Провокираме феновете да дадат своето мнение на концерта на Schammasch, които приехме предизвикателството да поканим в София.

След фурора, който внесе с тройния си диск Triangle (2016, Prosthetic Records), групата прикова вниманието върху себе си и скоро се прослави със специалната магия, която носят изпълненията й на живо.

На шоуто Schammasch ще работят върху сетивата ни не само с внушителен мрачен имидж, но и със забележителен саунд и сценично присъствие.

Междувременно излезе новото EP на бандата „The Maldoror Chants: Hermaphrodite“, за което всички нетърпеливо потривахме ръце в очакване. Концертът за представянето на бандата пред българската публика ще включва и някои от пиесите от него, както и песни от трите й албума.
Dimholt са създадени през 2003г. в Бургас от Woundheir (вокали) и Асен (китара). В настоящия си състав са от 2007г., когато излиза и дебютното им демо "Aegri Somnia". През 2010г. групата издава EP-то "Live Somnia", а дебютният им дългосвирещ албум "Liberation Funeral" се появява през 2014г. През годините Dimholt концертират редовно на българска сцена като записва и участия като съпорт на Cradle Of Filth и Rotting Christ. Групата е свирила и в съседните Сърбия, Румъния, Македония и Гърция редом с банди като Bane, Obliteration и Lucifyre. За последните 12 месеца групата записа паметни две участия в Румъния, като част от първото издание на фестивала „Rites Of The Black Mass”, както и като подгряваща група на полската сензация Батюшка, а на родна земя се отчете като съпорт банда на шведските демони Gra. В момента Dimholt работят по втория си, все още неозаглавен албум.

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".