Последна информация за концерта на SERENITY в София

12 окт 2016, 13:37 ч. 680 / 5 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:


Концертът на Serenity, Fallen Arise и Enthronement ще се проведе на 13-ти октомври (четвъртък) в клуб "Live & Loud" в София.

Вратите на клуба ще бъдат отворени в 21:00 ч. и Enthronement ще се качат първи на сцената. Очаква се Fallen Arise да започнат своето изпълнение към 22:00 ч., а Serenity - около 23:00 ч.
В деня на събитието билети ще се продават само на входа на клуба на цена от 20 лв.

Лица под 18 години влизат единствено с родител и декларация за достъп на непълнолетни.
Декларацията можете да намерите тук.

Фото и видео:
Забранява се внасянето на аудио и видео записващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица.

Пушене:
Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново.
Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на концерта!

Live & Loud пожелава на всички посетители приятни и незабравими емоции по време на концерта!

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Раптор 14.10.2016 08:36:46 отговори + 0 0
Българската група (за която не бях чувал нищо) всъщност се оказа всичко друго но не и посредствена- много здраво изпълнение!!! Китаристите разцепиха. Вокалистката явно и тя е много здрава, само дето като първа група имаше проблем точно с озвучаването на вокалите. Въобще не съжалявам, че гледах Enthronement. Гърците за сметка на това въобще не ме впечатлиха с нищо, освен че май на Civil War бяха с друга вокалистка??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 12.10.2016 14:11:02 отговори + 8 6
Деца под 18 според вас ще устискат ли до Serenity, та чак делкарации искате Сега сериозно - това е пълна идиотщина - хедлайнер в 23:00 в четвъртък??????? И можеше бг бандата с виещата певица да е няма, както и гърците, при положение че никой не е умрял да ги гледа! Това е гавра с феновете!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Punisher 12.10.2016 15:14:37 + 5 6
Ми ако не те кефи, не ходи, бе, пич! Елементарно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 12.10.2016 15:30:53 + 5 4
Аз отивам заради Serenity, а не заради посредствения пълнеж преди тях. Замисли се, че ако човек става в 6 за работа, тогава те са напълни излишни, при положение че първата банда почва чак в 21:00 Елементарно, нали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fan 12.10.2016 16:13:16 + 5 5
@ ??? - Айде стига мрънка! Ако си истински фен, за какъвто се пишеш, ще изтърпиш един път в годината един час повече за любимата група при положение, че идват за първи път и скоро няма да се върнат. А не само да мрънкаш че нямало да се наспиш. Ако ти е по-важен съня, спи си и не ходи на концерта. А другите банди като не те кефят - разходи се около клуба! Аман от мрънкачи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cool 12.10.2016 14:08:27 отговори + 8 6
Браво! Три добри групи за само 18-20 лв.! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хах 12.10.2016 13:50:54 отговори + 10 7
*******, да го бяха сложили от полунощ направо и от там на работа директно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".