Последна информация за концерта на TANKARD на 8 декември

6 дек 2012, 17:22 ч. 398 / 8 7
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Както BGTSC с удоволствие вече обявиха, едно от най-очакваните събития за тази година, концерта на TANKARD ще се състои в събота на 8 декември в столичния клуб "Mixtape 5".

   Вратите на клуба ще отворят в 19.00 часа. В 19.30 ч. на сцената ще се качи известна столична формация, която ще направи 45 минутна препратка към друг 30 годишен юбилей от тази година. Точно в 20.30 часа на сцената ще излязат TANKARD, за да дадат начало на най-биреното шоу изнасяно някога по нашите ширини!

   Около полунощ в бар "The Black Lodge" ще стартира и официалното афтърпарти.

   Както вече знаете „Кралете на бирата” избраха София за един от малкото и ЕДИНСТВЕН за региона концерт посветен на 30 годишнината от създаването на групата. Освен уникален сет лист и невероятно шоу, TANKARD ще зарадват феновете си и с изключително приемливи цени на официалния мърч.

   Както повечето от вас знаят до момента в подкрепа и по случай шоуто организатори и партньори направиха над 1000 подаръка под формата на предметни награди и почерпки в това число – пропуски, кенове и наливна бира, различни тениски, шапки, сувенири, списания, фен картички и плакати.

   Всички фенове под 18 години трябва да притежават закупен билет и да се съобразят с изискванията на клуба: http://www.facebook.com/mixtape5/notes

   Билетите за шоуто са в продажба в мрежата на "Eventim" в цяла България и съседните страни. Местата, от които могат да бъдат закупени у нас са: магазините на "Office 1 Superstore", "Germanos", "Multirama", "Пикадили", "Техномаркет", бензиностанции "OMV", "На Тъмно", "Metal Heaven", магазин "Яко" и други, както и онлайн на www.eventim.bg.

   Пропуските за концерта на TANKARD се продават по 35 лв. В деня на събитието и на място цената им ще бъде 40 лв.

   Не забравяйте, че единствения концерт на групата у нас беше преди 20 години пред препълнената зала "Фестивална", а изгледа за следващото гостуване не е ясен!

   Събитието се случва с подкрепата на Posoka.com, "Ариана", "Monster Energy" и "Jagermeister".
Tankard Live

още за:

TankardBgtsc


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.12.2012 18:13:41 отговори + 0 0
Никъде в анонса не е казано, че за да присъстваш на афтърпартито трчбва да имаш билет! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.12.2012 15:36:32 отговори + 0 0
Ще пиете ако имате билети :d Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.12.2012 11:25:05 отговори + 0 0
Аааааааа, браво - афтърпарти в Ложата! Ще можем да пием по бира с пичовете! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фенка 7.12.2012 10:00:07 отговори + 0 0
И 5 човека да сме няма значение, защото Tankard са една от най-добрите групи за live. Разцепват максимално, нямам търпение вече до утре. Наздраве на всички, които ще ходят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шге 7.12.2012 09:36:40 отговори + 0 0
Достоен завършек на годината! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Thrash Till Death 7.12.2012 00:14:30 отговори + 0 0
Анонимен - 2012-12-06 23:41:16
"Не забравяйте, че единствения концерт на групата у нас беше преди 20 години пред препълнената зала "Фестивална", а изгледа за следващото гостуване не е ясен!"

Аха. 100-150 човека. Не виждам как ще има повече посетители. Плосък начин за реклама на събитието.

Аз го намирам за много вярно!
100 - 150 човека само от Македония,Румъния и Гърция ще има! Сложи минимум толкова от провинцията...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.12.2012 23:41:16 отговори + 0 0
"Не забравяйте, че единствения концерт на групата у нас беше преди 20 години пред препълнената зала "Фестивална", а изгледа за следващото гостуване не е ясен!"

Аха. 100-150 човека. Не виждам как ще има повече посетители. Плосък начин за реклама на събитието.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".