Последна информация за концерта на W.A.S.P. в Бургас

1 авг 2014, 11:44 ч. 446 / 7 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Датата на дългоочакваното шоу на W.A.S.P. у нас вече съвсем наближи! Само три дни остават до концерта на рок величията, които обещават зрелищен и невиждан до сега коцерт!

На 4 август вратите на Летен театър Бургас ще бъдат отворени точно в 19:00ч., а в 19:30 се очаква първата банда на сцената – италианците от Scala Mercalli. Групата е свирила на много от най-големите музикални фестивали в цяла Европа и има зад гърба си над 20-годишна кариера. Техният сет ще продължи около 40 минути, в които публиката ще загрее със здрав саунд за кулминацията на вечерта.
Градусът на емоциите ще бъде вдигнат още по-високо от втората подгряваща група, която ще се качи на сцената преди великаните от W.A.S.P. В 20:15ч. публиката ще види Аналгин, начело с легендата на Ахат – Звезди. По време на 50-минутното си участие Аналгин ще изпълнят добре познатите и обичани рок химни ''Ако имаш време'', ''Тя беше ангел'', ''Спомен от доброто'', ''Нов монолог'' и др.

Очаква се шоуто на хедалйнерите на вечерта - легендарните рок идоли W.A.S.P., да започне в 21:30ч. Блеки Лоулес и неговите музиканти са подготвили уникален концерт с голяма собствена продукция - сцена, звук и ефекти от последно поколение. Публиката ще има щастието да види едно грандиозно шоу, което дълго ще се помни!

На концерта няма да се допускат лица, употребили алкохол, наркотични или упойваши вещества. Забранено е внасянето на остри предмети, несгъваеми чадъри, опасни, отровни и запалими вещества, огнестрелно и хладно оръжие, както и професионална видео и фото снимачна техника.

Деца на възраст до 10 години ще бъдат допускани на концерта безплатно, но задължително придружени от пълнолетен родител/настойник, който има закупен билет за събитието.
Във връзка с разпоредбите на Наредбата за специализирана закрила на деца на обществени места от Закона за закрила на детето, лицата под 18 години посещават обществени места след 22 часа единствено с придружител и попълнена декларация. Декларацията можете да бъде изтеглена от началната страница на Тикетпро България – www.ticketpro.bg.
В случай, че родителят/настойникът не е попълнил декларацията предварително, това може да се случи на входа на Летен театър Бургас, преди влизане на концерта.

Капацитетът на Летен театър Бургас в деня на събитието – 4 август, е почти разпродаден, но все още могат да бъдат закупени ограничен брой билети във всички каси в мрежата на Тикетпро и касата на театъра (Центъра до Часовника). Цената им на предварителна продажба е 45 лева, а в дена на концерта – 50 лева.

 

w.a.s.p. poster

още за:

W.a.s.p.М.е. Music


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dfds 5.08.2014 09:40:51 отговори + 0 0
Да, наистина, нямаше нито специална сцена, нито ефекти. Но ей, поне музиката беше на ниво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5.08.2014 02:52:31 отговори + 0 0
"Блеки Лоулес и неговите музиканти са подготвили уникален концерт с голяма собствена продукция - сцена, звук и ефекти от последно поколение. Публиката ще има щастието да види едно грандиозно шоу, което дълго ще се помни!" ...нищо подобно не се случи...ебати голите обещания, българска работа...........
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Djjdtyb 5.08.2014 00:26:38 отговори + 0 0
Блеки май рак имал, затва толква кратко и го обърна на молитви по едно време... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".