Последна информация за концертите на DEICIDE и VENOM/MAYHEM този уикенд

29 май 2010, 10:12 ч. 313 / 6 4
пред./следв.
Организаторите "Most of Evil Music" разпространика последна актуална информация относно двата екстремни концерта, които ще разтресат София днес и утре:

   DEICIDE, MAYHEM, VENOM - Легионите на Мрака атакуват София!

   Днес и утре София няма да бъде същата, поне за феновете на истинския екстремен звук. Три от най-култовите имена в екстремния метъл, които до скоро само благоговейно се спрягаха като вероятност, но не и сигурност някога да гостуват у нас, сега ще се изправят от плът и кръв на родна сцена, в цялото си величие и мощ, само в рамките на 2 дена.
   DEICIDE, MAYHEM, VENOM!!! Трите колоса ще излязат в тази уникална градация, която нито се е случвала, и едва ли някога ще повтори, и то в компанията на още 5 качествени банди, които ще подгреят достойно двата концерта.

   Супер-екстремният уикенд, започва в 19.30 часа в събота в "Blue Box", където първи ще ударят екстремистите HATEBOMB. След тях, в бърз порядък ще забият мощни сетове култовите NECROMANCER, за които това ще бъде първата поява след повече от 8 години, и накрая ENTHRALMENT.

   DEICIDE ще излязат на сцената около 22.00 часа и сетът им ще бъде час и половина или повече, в случай че преданата българска публика успее да си извоюва това. Вратите в "Blue Box" се отварят в 18.30 часа.

   Празниците продължават в неделя, в 19.00, като специалните гости от Гърция OMEGA ще открият 6–часовия маратон, а дет-индъстриъл манияците от Словения NOCTIFERIA ще излязат в 20.00 часа.
   Могъщите MAYHEM ще нападнат около 21.00 часа, а The Witching Hour ще настъпи малко преди 23.00, когато VENOM ще изсипят цялата си мощ над своите български поклонници! Те пристигат на летище София точно 24 часа по-рано, още тази вечер, Събота, в 23.00, с полет от Франкфурт.

   Вратите в зала "Христо Ботев" се отварят в 18.00 часа.
   В залата ще се продава бира, и ще има щанд с оригинален мърчъндайз на групите. Благодарение на нашите приятели от култовото "О.Ч.З." всеки посетител на шоуто ще може да се възползва от допълнителна привилегия – отстъпка от 10 процента при покупка на стоки от двата магазина в София.

   И на двата концерта ще бъде възможно използването на любителски снимачни устройства от публиката.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bob Rock 29.05.2010 12:06:22 отговори + 0 0
Sssssssssss Grrrrrrrr ,,/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Златокоска 29.05.2010 11:53:59 отговори + 0 0
Нямам търпение да ме сграбчи еуфорията на концерта довечера.... Ще настане супер яка лудничка.... а и ще видя любимите ми Enthrallment отново Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 29.05.2010 11:01:37 отговори + 0 0
Арееее, днес и утре ще се МРЕ! m/ .. m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.05.2010 10:16:05 отговори + 0 0
супер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".