Последна информация за утрешния "Thrash Attack Festival"

31 мар 2010, 18:20 ч. 153 / 2 3
пред./следв.
"Art BG" разпространиха следната информация:

   Хедлайнърите на провеждащия се утре, 1 април, "Thrash Attack Festival" EXUMER и SAVAGE GRACE вече кацнаха в София! Шоуто ще се състои утре в клуб "Open Stage" в Красна поляна (бул. "Възкресение" 64) с начален час 19 ч.
   Всеки истински траш и спийд фен ще може да си каже наздраве с бандите-участници във феста тази вечер в метъл бара на София "The Black Lodge", където след 22 ч. ще започне официалното бифорпарти на двете банди. Към тях ще се присъединят и благополучно пристигналите от Гърция OMEGA, както и вокалистът на CLAYMORE Светослав Георгиев. Последните две групи ще открият събитието утре, за което вратите на клуб "Open Stage" ще бъдат отворени точно в 19 ч.
   Парчетата, които тази вечер ще подгряват бандите и феновете в "The Black Lodge", са подбрани специално за целта от водещия на предаването "Brutallica" по "Z-Rock" Стоян Цонев – ще чуем култови олдскуул класики от траш и спийд жанра, които ще отварят глътката и ще поддържат настроението на всички, избрали да се забавляват заедно с участниците в утрешния "Thrash Attach Festival".
   С напредването на вечерта представители на EXUMER и SAVAGE GRACE ще изтеглят имената на двама щастливци, които ще спечелят съответно билет за шоуто утре и билет за концерта на HAGGARD и Пловдивската филхармония на 19 април.
   Билетите за "Thrash Attack Festival" до края на днешния ден все още са на цена 25 лв., а утре тя ще е 30 лв.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sodom 1.04.2010 16:58:45 отговори + 0 0
Ще може ли да се снима на концерта днес? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.04.2010 11:32:29 отговори + 0 0
яко ще е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

murderer 1.04.2010 10:56:34 отговори + 0 0
довечера ще е лудница-ще се сцепиме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".