Последната песен на THE BEATLES "Now and Then" ще излезе на 2 ноември

26 окт 2023, 16:57 ч. 753 / 12 3
пред./следв.

   Както ви съобщихме, сър Paul McCartney обяви, че е завършил работа по една последна композиция на THE BEATLES с помощта на изкуствен интелект (ИИ). За основа на парчето е послужила демо лента на John Lennon. Композицията ще се появи следващия месец.

   Вече са ясни всички подробности - датата е 2 ноември, а заглавието на парчето - "Now and Then". Песента е композирана и изпята от Lennon, аранжирана от McCartney, George Harrison и Ringo Starr и над четири десетилетия по-късно завършена от Ringo и Paul с помощта на ИИ.

   Премиерата на "Now and Then" ще бъде в 16 ч. българско време на гореспомената дата. Издатели са "Apple Corps Ltd."/"Capitol"/"UMe". Освен това, на 10 ноември ще излязат разширени издания на сборните колекции "The Beatles 1962-1966" (The Red Album) и "1967-1970" (The Blue Album).

 

the beatles

още за:

The Beatles


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мнение 29.10.2023 17:15:16 отговори + 2 0
Без Джордж няма Бийтълс! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MaxDamage 26.10.2023 21:25:18 отговори + 3 1
Защо ИИ не пусне цял албум с нови песни? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 27.10.2023 05:21:26 + 1 1
Има и не от вчера цели албуми на ИИ. Няма и никакъв проблем ти да поръчаш на ИИ да ти направи цял албум с песни като на Битълс. Но няма как после да го 'продадеш' за чиста монета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".