Последни детайли около концерта на TOTO на 28 юни в София

25 юни 2015, 13:46 ч. 1265 / 4 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Концертът на ТОТО в зала “Арена Армеец” е тази неделя, 28 май, а Steve Lukather и David Paich дадоха интервюта пред българските медии. Steve сподели, че помни горещата ни публика и се надява аудиторията в София да усети емоциите, които бушуват на сцената, когато приятелите от детинство изпълняват вечните хитове на бандата.

Турнето на ТОТО върви с пълна сила и въпреки че преди няколко седмици всички бяха повалени от коварен грип в Англия, в момента са в перфектна форма. David Paich се надява да има шанса да чуе на живо българска фолклорна музика.  

Билети за събитието все още можете да си закупите в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис. Ценовите категории на билетите са от 60, 70, 80, 90 и 110 лева, в зависимост от местоположението в залата. Касата на зала “Арена Армеец” ще бъде отворена до началото на концерта, без промяна в цените на билетите.

Залата може да бъде достигната както с множеството автобусни линии, които се движат по бул. “Цариградско Шосе”, така и с тролеи с номера 4 и 11, които спират на бул. “Асен Йорданов” до залата.
За онези, които ще се отправят към зала “Арена Армеец” с автомобили, са осигурени достатъчно места за паркиране.

Основните входове за публика са B0 за терен и фен зона и B1 – съответно за седящи зони A, B и C.

В залата няма да се допуска внасянето на храни и напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Преди и по време на концерта, във фоайето на залата и вътре в самата зала на терен ще бъдат обособени специални места, на които ще се предлагат различни видове храни и напитки.

Всички лица под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на ТОТО.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входове В0 и B1 на зала “Арена Армеец” преди началото на концерта.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Началото на концерта на ТОТО, организиран от Loud Concerts, е 20 часа, а вратите на залата ще бъдат отворени в 18.30 часа.

 

toto2015-poster

още за:

TotoLoud Concerts


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bad Wolf 25.06.2015 14:17:56 отговори + 0 3
Не се научихте да си прочитате прес-рилийзите, преди да ги пускате. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dominici 29.06.2015 00:18:22 + 0 0
Не Werock, а авторите на релийза трябва да си го четат по два пъти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".