Последни новини около ENTHRALLMENT

2 май 2009, 11:42 ч. 234 / 3 3
пред./следв.
Плевенските "екстремисти" ENTHRALLMENT съобщават за последните новости около групата. Най-популярното скандинавско списание "Close-Up" публикува голямо интервю с бандата. В него групата представя новия си албум "Immerse Into Bloody Bliss" (ревю), както и бъдещите си планове. В интервюто са споменати и много от доказалите се банди като PAST REDEMPTION, THE REVENGE PROJECT и други, които представят българската сцена в една доста добра светлина.
   На 1 май групата отваря две свои репетиционни с името "Murder Sound" в София и Плевен. Всички, интересуващи се да свирят в тях, могат да посетят www.myspace.com/murdersoundbg и да се свържат с групата за повече информация.
   ENTHRALLMENT потвърждават участие и на летния фестивал "East Noise Attack" във Варна. Последният ще се проведе в периода 7-9 август.
   И на семейни фронт: Плам (на снимката), фронтменът на ENTHRALLMENT е станал баща наскоро. Момиченцето е кръстено Полина и това е второто момиче в групата след дъщерята на Крис - Александра.

още за:

Enthrallment


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ники бонев 4.05.2009 22:20:26 отговори + 0 0
ааааааа честито Пламбе-да ти е живо и здраво чеденцето-поздрави от SYMBOLIC-ще се видим на Варненска земя значи....до скоро Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kooti 4.05.2009 14:04:31 отговори + 0 0
Буу- буу буу!Много сладко момиченце!А най-страхотната дет метъл българска група все така да ни радва с успехите си!Обожавам ги! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.05.2009 09:07:39 отговори + 0 0
Пачо и Поля...снимката кърти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".